برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی گروه طرح و برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیرخانه شورای فرهنگی::
مطالعات وبرنامه ریزی فرهنگی::
کمیته راهبردی فرهنگی::
نظارت و ارزیابی فرهنگی ::
فضای مجازی::
معرفی کتاب ::
صوت و تصویر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
مدیریت ها
دانشگاه ما

نظرات خود را در مورد سایت ثبت کنید.

:: برگزاری شورای مشورتی جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ::
 | تاریخ ارسال: 1397/3/28 |
شورای مشورتی جشنواره تئاتر دانشگاهی با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی و دبیران ادوار گذشته و با موضوع هم اندیشی و بررسی مسائل تئاتر دانشگاهی ایران صبح امروز در اداره کل فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ در این جلسه مهندس عسکری ضمن تاکید بر اهمیت و جایگاه تئاتر دانشگاهی در بدنه تئاتر کشور اظهار داشت: اگر تئاتر حرفه‌ای در حوزه عمومی توانسته است جایگاهی برای خود ایجاد کند، بدون تردید نقش تئاتر دانشگاهی در دست یابی به آن جایگاه انکار ناپذیر است.
وی افزود: برگزاری بیست و یک دوره تئاتر دانشگاهی گواه وجود مسیر پر افتخاری است که طی شده و هم اکنون لازم است که برای ترسیم افق پیش رو از نظرات افرادی که در گذشته مسئول برگزاری جشنواره بوده اند و اکنون در قالب یک هیأت اندیشه ورز متشکل از دبیران ادوار گذشته تئاتر دانشگاهی حضور دارند، استفاده کرد.
وی هدف از برگزاری این جلسه را رسیدن به یک خرد جمعی برای برگزاری بهتر جشنواره بیست و دوم عنوان کرد و افزود: بایستی این جلسات به گونه‌ای باشد که تصمیم ساز بوده و در نهایت منتج به تصمیم گیری صحیح شود و مسلماً بهترین گزینه‌هایی که می‌توان از آنها مشورت گرفت خود شما هستید چرا که توانسته‌اید دوره‌های پیشین جشنواره را به نحو مطلوب برگزار کنید.
در ادامه جلسه نیز دبیران دوره‌های قبل به ارائه نکته نظرات و پیشنهادت خود پرداختند.
دفعات مشاهده: 1068 بار   |   دفعات چاپ: 309 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4657