[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
مدیریت دانشکده::
درباره دانشکده::
قطب علمی" بهســــا"::
درباره مهندسی صنایع::
معرفی افراد::
امور آموزش::
امور پژوهش::
مرکز کامپیوتر::
دانشجویان::
اخبار دانشکده::
تقویم دانشکده::
تسهیلات پایگاه::
::
شعار دانشگاه علم و صنعت ایران
..
مرام‌نامه اساتید
..
منشور اخلاقی دانشجویان
..
اخبار و اطلاعیه‌‌های آموزشی

..
دفاعیه‌ها و سمینارها

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE 

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
کارآموزی
..
مطالب علمی
..
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد
..
برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

AWT IMAGE

..
امروز: دوشنبه مورخ 16 مهر 1403
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: لوح سپاس در زمینه رشد و پیشرفت کشور از رییس سازمان بسیج مستضعفین چهارمین جشنواره جهادگران علم و فناوری
:: لوح سپاس
:: اخبار
:: کلان‌نمای قانون برنامه هفتم پیشرفت به روایت مرکز برنامه و بودجه دانشگاه علم و صنعت ایران
:: برنامه زمانبندی ثبت نام ورودی های جدید مقطع کارشناسی ارشد ۱۴۰۳
..
نظرسنجی
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)
   
..
:: دفاعیه دکتری ::
 | تاریخ ارسال: 1396/12/15 | 

اساتید راهنما: دکتر محمد مهدوی مزده- مرحوم دکترکاظم نقندریان

اساتید مشاور:  دکتر حیدری- دکتر راستی

اساتید داور داخلی: دکتر تیموری- دکتر برزین پور

اساتید داور خارجی:  دکتر بهروز کریمی- دکتر فریبرز جولای

مکان و زمان جلسه دفاع: روز چهارشنبه 23 اسفند ماه 96 ساعت َ13:30 - مکان سالن شهید شهبازی دانشکده

عنوان:برنامه‌­ریزی یکپارچه زمانبندی تولید و توزیع بسته‌­ای با سیاست پذیرش سفارش و استفاده از شرکت­های لجستیک طرف سوم (مطالعه موردی: شرکت فرآورده‌­های لبنی کاله)
پژوهش حاضر رویکرد پذیرش سفارش­‌ها در یکپارچگی تولید و توزیع، در محیط تولید جریان کارگاهی منعطف با تکنیک جریان دسته­‌ها و تحویل دسته­‌ای و امکان استفاده از شرکت­های لجستیکی طرف سوم در محدودیت ناوگان حمل و نقل را مطالعه کرده است.
برای تحقق این منظور، ابتدا ضروری بوده است تا مسئله­‌ی مورد نظر در شرایط ساده‌­تر مورد بررسی قرار گرفته و ویژگی­‌های ساختاری آن مورد تحلیل قرار گیرد. به همین منظور، در مسئله اول پذیرش سفارش­‌ها در محیط تولید تک ماشین با رویکرد پردازش تکی هر سفارش به عنوان یک کار و تحویل دسته­‌ای در توزیع مورد بررسی قرار گرفت. در مسئله دوم، همان مسئله قبل با درنظرگرفتن محدودیت ناوگان حمل و نقل و امکان استفاده از شرکت­‌های لجستیکی طرف سوم بررسی شد. سپس در مسئله نهایی، پذیرش سفارش­ها در محیط تولید جریان کارگاهی منعطف با تکنیک جریان دسته­‌ها و امکان شکستن سفارش­ها بررسی شده و نتایج این پژوهش، در شرایط واقعی مربوط به تولید و توزیع ماست سون شرکت فرآورده­ه‌ای لبنی کاله مورد استفاده قرار گرفته است.
در بررسی مسئله اول و دوم، ویژگی­های بهینه مسئله استخراج شده، یک مدل ریاضی برنامه‌­ریزی عدد صحیح غیر خطی برای آنها ارائه شده که با استفاده از تکنیک­‌های ریاضی به مدل برنامه­‌ریزی عدد صحیح ریاضی خطی تبدیل شده است. جهت حل هر یک از مسائل، یک الگوریتم شاخه و کران توسعه داده شده است که ساختار شاخه­‌زنی آن بر مبنای ویژگی­های بهینگی مسئله مربوطه است. با توجه به پیچیدگی مسائل، برای حل هر مدل در ابعاد بزرگ، یک الگوریتم ژنتیک توسعه داده شده است که در آن، چهار الگوریتم ابتکاری جهت تولید جواب اولیه و نیز، یک الگوریتم جستجوی محلی ارائه شده است.
 در هر دو مسئله، با تولید مسائل نمونه، صحت و عملکرد مدل­های ریاضی، الگوریتم‌­های شاخه و کران و الگوریتم‌­های­ فراابتکاری بررسی شد. نتایج بدست آمده نشان می­دهد برای مسائل با اندازه کوچک، الگوریتم شاخه و کران با زمان قابل ملاحظه‌­ای کوتاه­‌تر از نرم‌­افزار لینگو به جواب بهینه می­رسد. همچنین، تحلیل حساسیت انجام شده، تأثیر قابل توجه پذیرش سفارش­ها در سودآوری شرکت را نشان می­‌دهد.
در ادامه، با توجه به شرایط موجود در مطالعه موردی خط تولید و توزیع ماست شرکت فرآورده­‌های لبنی کاله، مبحث مزبور برای محیط تولیدی جریان کارگاهی منعطف با تکنیک تولید جریان دسته­‌ها توسعه داده شد. برای این مسئله، یک مدل ریاضی برنامه­‌ریزی عدد صحیح خطی و یک الگوریتم ژنتیک ترکیبی با مکانیزم تولید دوباره و جستجوی محلی پیشنهادی ارائه شد. مدل و الگوریتم­ پیشنهادی بر مبنای داده‌­های نمونه حل شده و سپس، تأثیر اجرا و پیاده­‌سازی آن بر مبنای پارامترها و آیتم‌­ها­ی خط تولید و توزیع ماست در شرکت کاله بررسی شده است. الگوریتم ارائه شده در این پژوهش در مقایسه با برنامه‌­اجرایی شرکت، در حدود 13% بهبود در سود ایجاد می­‌کند. نتایج نشان می­‌دهد که بیشترین هزینه­‌های کاهش یافته با استفاده از الگوریتم پیشنهادی، مربوط به هزینه­‌های آماده­‌سازی و شستشو است.

کلیدواژه ها: تولید و توزیع | پذیرش سفارش‌ها | جریان دسته‌ها | تحویل دسته‌ای | لجستیک طرف سوم | الگوریتم ژنتیک | الگوریتم شاخه و کران |
دفعات مشاهده: 2559 بار   |   دفعات چاپ: 444 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می‌باشد. نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می‌باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4665