برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی گروه طرح و برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیرخانه شورای فرهنگی::
مطالعات وبرنامه ریزی فرهنگی::
کمیته راهبردی فرهنگی::
نظارت و ارزیابی فرهنگی ::
فضای مجازی::
معرفی کتاب ::
صوت و تصویر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
مدیریت ها
دانشگاه ما

نظرات خود را در مورد سایت ثبت کنید.

:: اعزام دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران به مناطق زلزله زده غرب کشور ::
 | تاریخ ارسال: 1396/8/29 |
مسئول جهاد دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت گفت: امروز ۱۵ دانشجوی این دانشگاه برای کمک رسانی به مناطق غرب کشور اعزام می‌شوند.
علی اصغر یاری افزود: بعد از هماهنگی‌ها و دریافت مجوز‌های لازم امروز 23 آبان ماه ۱۵ دانشجو برای رسیدگی و کمک به مردم مصیبت زده کرمانشاه اعزام می‌شوند.
وی ادامه داد: اقلام و کمک‌های نقدی دانشجویان نیز بعد از جمع آوری در دو ایستگاه دانشگاه علم و صنعت به این مناطق اعزام می‌شود.
همچنین تعدادی از دانشجویان دانشکده معماری دانشگاه علم و صنعت ایران به منظور کمک به زلزله زدگان غرب کشور و کمک به ساخت سرپناه موقت برای آنها با همراهی و همکاری دانشجویان دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و چند دانشگاه دیگر به زودی عازم مناطق زلزله زده خواهند شد تا ساخت سرپناه موقت برای زلزله زدگان غرب کشور را آغاز کنند.
دانشجویان مذکور از افراد متخصص و علاقمند دعوت کرده اند تا آنان را برای ساخت سرپناه به روش سندبگ (کیسه های شنی) همراهی نمایند. علاقمندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانند به گروه تلگرامی به نشانی https://t.me/joinchat/AAAAAEolVlGj1sKk2IjRYQ بپیوندند.
دفعات مشاهده: 1610 بار   |   دفعات چاپ: 445 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4657