یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت افتتاح شد

آیین گشایش یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت، بیست و هشتم دیماه 1395 در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) دانشگاه برگزار شد.
در یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت، تعدادی از مدیران شرکت توانیر؛ مدیران شرکت مدیریت شبکه برق ایران، مدیران شرکت های برق منطقه ای، توزیع برق و تولید نیرو؛ مدیران عامل صنایع برق و اساتید برجسته دانشگاهی شرکت نموده اند.
در مراسم افتتاحیه این کنفرانس دکتر سیدین(قائم مقام رییس و معاون اداری و پشتیبانی دانشگاه) به مهمانان و مدعوین همایش خیرمقدم گفت. وی سپس با معرفی اجمالی دانشگاه، به موفقیت های اخیر و موقعیت ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران در نظامهای رتبه بندی جهانی اشاره کرد و در ادامه، تاسیس دفاتر ارتباط با صنایع مختلف در ذیل مجموعه دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه را اقدامی موثر و کاربردی در جهت تقویت و توسعه مجموعه ارتباطات دانشگاه با بخش صنعت ارزیابی کرد. دکتر سیدین ابراز امیدواری کرد بهره های خوبی از این همایش، عاید صنعت برق کشور و دانشگاه شود.
سخنران دوم مراسم افتتاحیه، دکتر شهرتاش (دبیر و دبیر علمی یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت) بود که به ارایه گزارشی از دبیرخانه همایش و روند فعالیتهای صورت گرفته در جهت برگزاری هرچه بهتر آن پرداخت. وی با اشاره به برگزاری سالانه این همایش، توضیح داد دانشگاه علم و صنعت ایران در دوره سوم برگزاری نیز میزبان این کنفرانس بوده و اینکه امسال برای اولین بار، کنفرانس مذکور با عنوان بین المللی برگزار می شود.

دبیر کنفرانس به تقدیر از پایان نامه های برتر ارشد و دکتری برای نخستین بار در کنفرانس نیز اشاره و تاکید کرد تمام کارگاههای همایش- که روز گذشته برگزار شده است- بر روی سایت کنفرانس بارگذاری خواهد شد. وی همچنین گفت برای بهره مندی از مقالات با کیفیت بیشتر، داوری مقالات در دو مرحله انجام شده است. دکتر شهرتاش از برگزار کنندگان و حامیان همایش تقدیر و تشکر کرد.
پس از آن پروفسور ولادیمیر ترزیا (استاد برجسته دانشگاه منچستر و مدیر مسئول نشریه Elsevier) سخنرانی کلیدی ارایه کرد و مهندس همایون حائری (مدیر عامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران) با موضوع «ضرورت ارتقای همه جانبه سطوح حفاظتی در پیاده سازی شبکه قدرت هوشمند در کشور» سخنرانی کرد. در ادامه نیز مهندس حسینی(معاون هماهنگی انتقال شرکت توانیر)، توضیحات کوتاهی درباره آخرین وضعیت صنعت برق کشور ارایه کرد.
معرفی و تقدیر از افراد و پایان نامه های برگزیده و حامیان همایش، پایان بخش مراسم اختتامیه بود. در این بخش، دکتر نوید غفارزاده از دانشگاه علم و صنعت ایران در بخش پایان نامه دکتری و مهندس مصطفایی از دانشگاه شهید بهشتی در بخش کارشناسی ارشد، حایز عنوان پایان نامه برتر شناخته شدند. همچنین مهندس احمد صرافان و مهندس عباس بیاتی در بخش کارشناس و کارشناس ارشد برگزیده صنعت برق و مهندس همایون حائری در بخش مدیران برگزیده، مورد تقدیر قرار گرفتند. تقدیر از حامیان همایش بخش دیگر مراسم تقدیر بود که با حضور دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، مهندس حسینی، دکتر شایانفر (رییس دانشکده مهندسی برق دانشگاه) و دکتر شهرتاش برگزار شد.

گفتنی است طی دو روز برگزاری کنفرانس، 25 مقاله تخصصی از سوی دانشگاهیان و محققان و متخصصان صنعت برق ارایه و هشت سخنرانی علمی توسط برجسته ترین اساتید دانشگاههای کشور در حوزه حفاظت و اتوماسیون ارایه خواهد شد. ارایه چهار گزارش فنی توسط نمایندگان کمیته های علمی- فنی صنعت برق و برگزاری دو جلسه بحث و تبادل نظر تخصصی در زمینه چالش های اتوماسیون، توسط مدیران و خبرگان صنعت اتوماسیون سیستم قدرت از برنامه های این کنفرانس دو روزه است.
یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت توسط انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران و با همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
آلبوم تصاویر
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official |