برگزاری مراسم نکوداشت پدر طراحی صنعتی

ششم خردادماه سال جاری مراسم نکوداشت استاد سردار حاجتی مدارایی (پدر طراحی صنعتی ایران) با حضور اعضای هیات علمی دانشکده معماری و استادان رشته معماری از سایر دانشگاه‌ها و جمع کثیری از دانشجویان برگزار شد.

این برنامه به همت انجمن علمی گروه طراحی صنعتی دانشگاه در محل آمفی‌تئاتر شهید نبوی برگزار شد که در آن پس از تلاوت آیاتی از کلام‌ا... مجید، نما آهنگی از آثار و کارهای صورت گرفته توسط استاد مدارایی نمایش داده شد. سپس دکتر دزفولی (مدیر گروه طراحی صنعتی) طی سخنانی از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه استاد مدارایی (بنیان‌گذار رشته طراحی صنعتی) که گلچین بهترین سالهای عمرش را در جهت ارتقا و گسترش این رشته در سراسر ایران صرف کرد، تقدیر و تشکر نمود.

مهندس محمدی، مهندس عبادیان مهر، مهندس آقایی، استاد نائینی از دیگر سخنرانان این مراسم بودند.

طرح سوال توسط استاد مدارایی برای مسابقه از دیگر بخش‌های مراسم مذکور بود.

در ادامه مراسم استاد مدارایی ضمن تشکر از برپایی این برنامه گفت: از دانشجویان می‌خواهم که همواره در راه توسعه رشته طراحی صنعتی کوشا باشند.

وی در ادامه اظهار داشت: این حرفه زیباست. اگر زیبایی در کشوری توسعه نیابد مردمش هم توسعه نمی‌یابند و رشد و شعور احساسی آنان ارتقا نمی‌یابد.

در پایان مراسم، با حضور دکتر دزفولی و انجمن علمی گروه طراحی صنعتی، با اهدای لوح سپاس و هدایا از استاد مدارایی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 11488 بار   |   دفعات چاپ: 3731 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 188 بار   |   1 نظر

نظر ارسال شده توسط نام يا پست الکترونيک در تاریخ 1387/3/11
سپاس از مسئولین برگزاری این مراسم . ایشان واقعا به طراحی صنعتی کشور و مخصوصا دانشگاه علم و صنعت حق بسیاری دارند .

تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.