بازدید رئیس دپارتمان مواد آکادمی ملی متالورژی اوکراین از دانشگاه

دفتر همکاری‌های علمی‌ و بین المللی: در راستای همکاری علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی و آکادمی ملی متالورژی اوکراین، روز دوشنبه 30/2/87 خانم پروفسور Valentyna Kutsowa (رئیس بخش دپارتمان مواد آکادمی فوق‌الذکر) به منظور پی‌گیری همکاری در خصوص راهنمائی تز مشترک دانشجویان دکترا، در دانشگاه حضور یافت.

جلسه معارفه و خوشامد‌گوئی ساعت 9:30 در دفتر همکاریهای علمی بین‌المللی دانشگاه با حضور دکتر گلستانی‌فرد (مدیر دفتر)، نرگس هوشمند (کارشناس مسئول)، دکتر سیدین(معاون پژوهشی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی)، دکتر سلطانیه (معاون آموزشی دانشکده) و نمایندگان دفتر همکاریهای فنی برگزار شد.

در این جلسه به ترتیب دکتر گلستانی‌فرد اطلاعاتی راجع به معرفی کلی دانشگاه ارائه کرد و سپس دکتر سیدین راجع به توانائیهای پژوهشی دانشکده و دکتر سلطانیه در مورد بخش آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده و چگونگی همکاری اعضاء هیأت علمی با استادان خارج از کشور اطلاعاتی ارائه نمودند. همچنین راجع به نحوه آموزش و تحصیل در مقاطع تحصیلی و چگونگی اعطاء مدارک، به سؤالات پروفسور Kutsowa پاسخ داده شد.

پس از بازدید از گنجینه دانشگاه و چند آزمایشگاه دانشکده مواد، پروفسور Kutsowa در آمفی‌تئاتر دانشکده در جمع تعدادی از اعضاء هیأت علمی و دانشجویان در موضوع آشنائی با آکادمی ملی متالورژی اوکراین سخنرانی و به سؤالات مطرح شده پاسخ داد. پس از صرف نهار در رستوران اساتید، در جلسه جداگانه‌ای دانشجویان دکترا که قصد گذراندن دوره پژوهشی خود در آکادمی فوق‌الذکر را دارند، راجع به موضوع تحقیقاتی و نیازهای آزمایشگاهی خود به گفت و گو پرداختند.

گفتنی است آکادمی ملی متالورژی اوکراین بیش از صد سال پیش تأسیس شده و دارای 900 عضو هیأت علمی است که از این میان 100 نفر پروفسور و 350 نفر دارای مدرک Ph.D. هستند. این آکادمی تنها آکادمی تخصصی در زمینه متالورژی است و دارای 15000 دانشجوی حضوری و نیمه حضوری و 200 دانشجوی خارجی است.

این آکادمی دارای 6 دانشکده مواد و پردازش، اقتصاد، متالورژی (تولید و آلیاژ چدن)،‌ الکترو متالورژی، علوم انسانی (مدیریت پروژه)‌ می‌باشد. اولین و مهمترین دانشکده آن مواد و پردازش است که 70 سال پیش فعالیت خود را شروع نموده و بخش آموزشی آن از ده سال پیش به صورت تخصصی فعال شده است. 4 پروفسور از جمله خانم پروفسور Kutsowa در این بخش مشغولیت به فعالیت هستند. خانم پروفسور Kutsowa در سال 1968 Ph.D و در سال 1993 فوق دکترای خود را اخذ نمود و از 1994 به درجه پروفسوری نائل آمده است. وی دارای بیش از 400 مقاله در مجلات اوکراینی و خارجی بوده و در 35 کنفرانس شرکت کرده است.

آدرس سایت آکادمی http://dmeti.dp.ua می‌باشد.

دفعات مشاهده: 7693 بار   |   دفعات چاپ: 2831 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 138 بار   |   0 نظر

تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.