درباره دانشکده::

بازدید علمی

گزارش‌های بازدید دانشکده

منشور اخلاقی

:: قهرمانی سه دوره پیاپی تیم فوتبال دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: 1395/3/11 |

قهرمانی سه دوره پیاپی تیم فوتبال دانشکده مهندسی راه آهن

تیم فوتبال دانشکده مهندسی راه آهن برای سومین بار قهرمان مسابقات بین دانشکده ای شد. این تیم در مرحله گروهی مسابقات پش از تساوی یک -یک مقابل تیم دانشکده عمران با یک گل دانشکده برق را شکست داد و با عدم حضور دانشکده کامپیوتر مقابل راه آهن 3 بر 0 برنده شد و با هفت امتیاز در صدر گروه قرار گرفت. پس از آن در مرحله نیمه نهایی پس از تساوی 2 بر2 مقابل دانشکده صنایع را در ضربات پنالتی 7-6 برنده شد و راهی فینال شد. این تیم در بازی نهایی پس از تساوی یک- یک  تیم دانشکده مکانیک را در ضربات پنالتی 4-2 مقلوب ساخت و به برتری رسید .

ضمن تبریک به دانشکده مهندسی راه آهن نیز به تک تک اعضای این تیم تبریک گفته و خواستار موفقیت های روزافزون ایشان هستیم.

دفعات مشاهده: 1127 بار   |   دفعات چاپ: 270 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4657