[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشکده::
مدیریت دانشکده::
افراد::
آموزش::
پژوهش::
دانشجویی::
کانون دانش‌آموختگان و اساتید::
::
تماس با ما

تماس با ما

تلفن دفتر ریاست: ۷۷۲۴۰۵۶۵ - ۷۷۲۴۰۳۹۹
دورنگار: ۷۷۲۴۰۳۹۸
تلفن مرکزی دانشگاه: ۹-۷۷۴۵۱۵۰۰

آموزش کارشناسی:

۷۳۲۲۸۱۰۳ و ۷۳۲۲۸۱۹۵

آموزش تحصیلات تکمیلی:

۷۳۲۲۷۱۱۶ و ۷۳۲۲۷۱۸۸ و ۷۳۲۲۷۱۸۹ و
۷۳۲۲۷۱۹۰ و ۷۳۲۲۷۱۱۲
کد پستی دانشگاه: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶
صندوق پستی دانشگاه:
۱۶۳-۱۶۷۶۵
پست الکترونیکی:
mailcivileng.iust.ac.ir

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی عمران ؟
عالی
خوب
متوسط
   
..
تور مجازی دانشگاه

تور مجازی دانشگاه علم و صنعت ایران

..
خوراک RSS

نشانی عناوین مطالب وبگاه

درباره RSS

..
دفتر امور انتقال فناوری و ...
AWT IMAGE
..
مرکز کارآفرینی دانشگاه
AWT IMAGE
..
کانال رسمی دانشکده عمران
..
نقشه دانشکده مهندسی عمران
..
:: برگزاری دفاعیه دکتری آقای مهندس رضا رضوانی توچاهی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/2/28 | 

AWT IMAGE آقای مهندس رضا رضوانی توچاهی دانشجوی دوره دکتری این دانشکده گرایش مهندسی ژئوتکنیک، 3 خرداد‌ماه سال 95 از رساله خود تحت عنوان «بررسی کرنش حجمی پس از وقوع بار سیکلیک، در خاکهای کربناته اشباع» در محل سالن کنفرانس دکتر عباس‌نیا با راهنمایی آقای دکتر شاه نظری دفاع نمود.
چکیده این رساله به شرح زیر می‌باشد:

نشست توده خاک در اثر اعمال بار‌های دینامیکی مانند زلزله و امواج دریا، از جمله موضوعاتی است که از گذشته مورد توجه محققین بسیاری بوده است. در خاک‌های اشباع، در اثر وارد شدن بار دینامیکی، فشار آب حفره‌ای افزایش می‌یابد و این افزایش، تا هنگام وجود بار ادامه پیدا می‌کند. گاهی مقدار افزایش فشار آب حفره‌ای، به اندازه تنش همه جانبه وارده بر خاک می‌باشد که به این حالت به اصطلاح روانگرایی می‌گویند. پس از اتمام بارگذاری، فشار آب حفره‌ای اضافی بوسیله خارج شدن آب از محیط خاکی، زایل شده و بدلیل کاهش حجم ایجاد شده، توده خاک نشست می‌کند.
در این تحقیق نشست خاک‌های کربناته اشباع غیرسیمانه پس از وقوع بارهای سیکلی، از قبیل زلزله و یا امواج دریا مورد بررسی قرار می‌گیرد. خاک‌های کربناته به خاک‌هایی گفته می‌شود که دارای ترکیبات کربناتی باشند و نیز رسوبات کلسیاتی دارای کربنات کلسیم هستند. این نوع نهشته‌ها در نقاط مختلف دنیا به ویژه در مناطق با آب و هوای گرم و استوایی (مانند خلیج فارس، سواحل استرالیا و امریکا) به وفور یافت می‌شوند و حدود یک سوم از سطح اقیانوس‌ها را تشکیل می‌دهند. تحقیقات گذشته نشان داده است که رفتار مهندسی این گونه خاک‌ها متفاوت با رفتار خاک‌های سیلیکاته متداول می‌باشد.
در تحقیق حاضر جهت بررسی رفتار سیکلی ماسه کربناته جزیره هرمز، واقع در شمال خلیج فارس و نشست پس از وقوع بار سیکلی در این نوع خاک، آزمایش‌های برش پیچشی با استفاده از دستگاه استوانه توخالی واقع در مرکز تحقیقات مهندسی ژئوتکنیک دانشگاه علم و صنعت ایران، بر روی نمونه‌های ساخته شده از ماسه جزیره هرمز تحت شرایط مختلف انجام گردید. نمونه‌های خاک جزیره هرمز در سه تراکم نسبی مختلف سست، متوسط و متراکم ساخته شده و تحت تنش همه جانبه ۱۵۰ کیلوپاسکال تحکیم یافتند. بارگذاری سیکلی تحت نسبت تنش‌های سیکلی مختلف و در شرایط زهکشی نشده بر روی نمونه‌ها اعمال گردید و پس از حصول نسبت فشار آب حفره‌ای معین، بارگذاری قطع شده و به نمونه اجازه زهکشی داده شد.
با استفاده از نتایج این تحقیق اثر پارامتر‌های مهم از جمله تراکم نسبی، نسبت تنش سیکلی، نسبت فشار آب حفره‌ای، کرنش برشی و انرژی کرنشی مستهلک شده بر روی نشست پس از وقوع بار سیکلی در مصالح کربناته جزیره هرمز مورد بررسی قرار گرفت. رفتار سیکلی خاک کربناته جزیره هرمز نشان دهنده مقاومت بالای این نوع ماسه در مقابل بار‌های سیکلی بوده و مقدار کرنش حجمی پس از وقوع بار سیکلی در ماسه کربناته جزیره هرمز نسبت به خاک‌های سیلیکاته در حالت‌های مشابه تراکم و بارگذاری، کمتر است.
واژه‌های کلیدی: کرنش حجمی پس از وقوع بار سیکلی، کرنش حجمی تحکیم مجدد، خاک کربناته هرمز، آزمایش استوانه پیچشی توخالی.

رایانامه جهت ارتباط با دانشجوی فوق: r_rezvani [AT] iust.ac.ir

دفعات مشاهده: 5053 بار   |   دفعات چاپ: 973 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4661