فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: سالگرد درگذشت استاد ارجمند مرحوم دکتربتول جذبی را گرامی می داریم ::
 | تاریخ ارسال: 1395/2/19 |

سالگرد درگذشت استاد ارجمند مرحوم دکتر بتول جذبی را گرامی می داریم

علیرغم گذشت یک سال از درگذشت نابهنگام استاد ارجمند سرکار خانم دکتر جذبی دانشگاهیان علم و صنعت ایران هنوز غم فراق ایشان را بر شانه های خود حس می کنند.

استاد جذبی نمونه ی بارز استاد فداکار و متعهد و دلسوز برای دانشجویان خود و مادری  نمونه و فداکار در زندگی  شخصی و  استادی موفق  و زبده در دانشگاه علم و صنعت ایران بودند.

اساتیدی همچون دکتر جذبی هرگز با مرگ ، از یاد و ذهن و قلب دانشجویانشان نخواهند رفت و.بسیاری مهندسان موفق امروز در کشور ریاضیات مهندسی، ریاضی2 و معادلات دیفرانسیل را از محضر آن استاد فقید آموختند و نه تنها دانش ریاضیات را که رفتار و منش مسئولانه و متعهدانه  و مقابله با موانع و مشکلات در زندگی را نیز از رفتار و منش آن استاد عالیقدر و فقید یاد گرفتند و آموختند.

استاد جذبی، نه تنها در کلاس های درسی بی نظیر خود که در خارج از کلاس درس نیز سنگ صبور دانشجویان خود بودند و چه بسیار دانشجویان آن استاد فقید که در طول مدت تحصیلشان با مشکلات عدیده ی خانوادگی،شغلی و...دست به گریبان بوده و کسی که حرفهایشان را با صبر و حوصله ای مثال زدنی در دانشگاه  می شنید آن استاد فقید بودند و گره گشای مشکلاتشان، تدبیر ایشان بود و بس.

کوچ استاد فقید مرحومه مغفوره، دکتر جذبی، که اسطوره صبر و تحمل و اسوه اخلاق و سیره نیکو در دانشگاه  علم و صنعت ایران بودند را هنوز هم باور  نکرده ایم، اما دست گلچین خزان، همواره و همیشه بهترین و خوشبو ترین گل های  باغ زندگانی را می چیند و این رسم نانوشته را باور کرده ایم.

خداوند روح پرفتوح  آن استاد  فقید را با انبیا و اولیا الهی و جده سادات  حضرت فاطمه زهرا سلام الله الیها محشور بدارد.

روحشان شاد و روانشان قرین رحمت واسعه پروردگار باد.

دفعات مشاهده: 2740 بار   |   دفعات چاپ: 569 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652