فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: دیدار وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان عراق با رئیس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1395/2/8 |

دیدار وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان عراق با رئیس دانشگاه

روز دوشنبه 6 اردیبهشت ماه 1395در دیدار وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی اقلیم کردستان عراق، دکتر یوسف گوران به همراه رؤسای دانشگاههای پلی‌تکنیک سلیمانیه، صلاح الدین اربیل و دانشگاه پلی‌تکنیک اربیل با دکتر برخورداری رئیس دانشگاه و تعدادی از مسئولین دانشگاه در زمینه‌های گسترش همکاری‌های علمی و فناوری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاههای اقلیم کردستان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش دفتر همکاریهای علمی و بین‌المللی دانشگاه، در این دیدار متعاقب دیدارهای انجام شده قبلی هیأت‌های مختلف دانشگاه از عراق من جمله اقلیم کردستان و حضور رئیس دانشگاه در هیأت اعزامی از وزارت عتف به عراق، همچنین بازدیدهای چند تن از معاونین دانشگاه از دانشگاههای فوق‌الذکر، موارد همکاری با جزئیات بیشتری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر محورهای اعزام دانشجویان و استادان اقلیم کردستان برای تحصیل و فرصت مطالعاتی، همکاری مشترک اعضاء هیأت علمی طرفین، تأسیس شعبه دانشگاه در اقلیم کردستان تأکید و راههای همکاری پیشنهاد گردید.

دانشگاه علم و صنعت ایران که به همراه تعداد دیگری از دانشگاههای کشور در دیدارهای قبلی، آمادگی پذیرش دانشجو و اساتید برای فرصت مطالعاتی را اعلام نموده است، منتظر معرفی داوطلبان از سوی اقلیم کردستان تا دو ماه آینده می‌باشد.

دیدار و مذاکرات هیأت فوق‌الذکر در روز دوشنبه 6 اردیبهشت با دکتر برخورداری دکتر نصیری مشاور رئیس و مدیر کل دفتر ریاست، دکتر شاه‌حسینی مدیر همکاریهای علمی و بین‌المللی، دکتر کلانتر، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر شریعت معاون فرهنگی، دکتر اکبری، معاون دانشجوئی، دکتر احمدیان، رئیس پردیس دانشگاهی ،دکتر واحدی و دکتر نویدبخش، دکتر مزینی رئیس مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه و با حضور کارشناسان دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی انجام گرفت.

پس از دیدار و گفتگو و صرف نهار، هیأت مذکور از آزمایشگاههای دانشکده مهندسی راه‌آهن بازدید کردند.

گفتنی است صبح روز دوشنبه هیأت دانشگاههای اقلیم کردستان با دکتر حسین سالارآملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی با حضور رؤسای چند دانشگاه کشورمان از جمله دانشگاه علم و صنعت ایران در وزارت عتف انجام شد.

همچنین گفتنی است، در سفرها و بازدیدهای انجام شده تفاهم‌نامه‌هائی بین دانشگاه علم و صنعت ایران با دانشگاه‌ههای پلی‌تکنیک اربیل، کویا، سلیمانیه، پلی‌تکنیک سلیمانیه و صلاح الدین امضاء شده است. تفاهم‌نامه‌های قبلی انجام شده با عراق، شامل دانشگاه بغداد و بصره می‌باشد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2490 بار   |   دفعات چاپ: 595 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652