فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور فردا در دانشگاه علم و صنعت ایران سخنرانی می کند ::
 | تاریخ ارسال: 1395/1/29 |

رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به دعوت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران فردا دوشنبه، سی ام فروردین ماه 95 در این دانشگاه حضور می یابد و در جمع اعضای هیات علمی این دانشگاه سخنرانی خواهد نمود.

دکتر ضرغام، از ساعت 13 الی 15:30 در مجتمع حضرت امام (ره) دانشگاه علم و صنعت ایران پاسخگوی سوالات با موضوعاتی همچون:  انواع حمایت­های صندوق از پژوهشگران و فناوران شامل مباحث کرسی پژوهشی، پژوهانه، فوق دکتری، جایزه علامه طباطبایی، ثبت بین المللی اختراعات و ... خواهد بود.

دفعات مشاهده: 2534 بار   |   دفعات چاپ: 565 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652