معرفی ::
الگوی تضمین متقابل
پسادکتری صنعتی
ورود به صفحه پسادکتری صنعتی و فرصت مطالعاتی دانشگاهی

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: همکاری عملی و آموزشی پدافند غیر عامل ::
 | تاریخ ارسال: 1394/10/27 |

همانطور که مستحضر میباشید پدافند غیر عامل با هدف ایجاد تمهیدات لازم به منظور کاهش آسیب های ناشی از رخدادهای محتمل در آینده و تداوم خدمت رسانی بوده که موضوع به ویژه در تاسیسات تأمین و انتقال آب که جزء مراکز ثقلی کشور هستند از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص فراگیر شدن پدافند غیرعامل و لزوم آموزش و فرهنگ سازی در این زمینه، مدیریت بحران و پدافند غیر عامل در نظر دارد نسبت به شناسایی افراد نخبه و علاقمند به منظور تشکیل هسته های علمی و تولید مستندات مورد نیاز تدریس در دوره های آموزشی تخصصی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اقدام نماید.

لذا افراد علاقمند می توانند فهرست و رزومه خود را که در زمینه های پدافند سایبری، پدافند زیستی، پدافند غیرعامل، HSE و مدیریت بحران می باشد حداکثر تا پایان دی ماه سال جاری به آن دفتر منعکس نمایند.

تلفن تماس: 9 - 88901081

دفعات مشاهده: 1931 بار   |   دفعات چاپ: 561 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4657