فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: برگزاری مسابقه کتابخوانی و حفظ خطبه جشنواره ام الهناء در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1394/8/5 |

مسابقه کتابخوانی جشنواره ام الهناء یازدهم آبان ماه 94 و حفظ خطبه این جشنواره از 12 لغایت 20 آبان ماه 94 و در سه بخش دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

بر اساس گزارش دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران مسابقه کتابخوانی به شیوه حضوری از ساعت 12:40 لغایت 13 و آزمون مجازی از ساعت 13 لغایت 18 روز یازدهم آبان ماه، به ترتیب در مسجد الشهدای دانشگاه و مراجعه به سایت www.om-hana.ir انجام خواهد شد.

مدت زمان آزمون کتابخوانی جشنواره ام الهناء 20 دقیقه بوده و ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علم و صنعت طراحی شده است و در صورت شرکت افراد غیر، برگه آزمون آنها حذف خواهد شد.

امتیاز خام امتحان تستی حضوری و مجازی 60 امتیاز خواهد بود ( بدون نمره منفی) و هر فرد با درج کد ملی خود یک بار در آزمون ( حضوری و مجازی ) شرکت خواهد کرد

لازم به یادآوری می باشد، نمونه سوالات طراحی شده از کتاب زهرا (س) برترین بانوی جهان در سایت www.om-hana.ir بارگزاری شده است.

همچنین مسابقه حفظ خطبه حضرت زهرا(س) در دو بخش فارسی و عربی از 12 لغایت 20 آبان ماه 94 ساعت 13 الی 18 به صورت حضوری در دفتر نهاد مقام معظم رهبری واقع در ساختمان 15 خرداد برگزار خواهد شد.

خطبه 7 قسمت دارد که حفظ هر بخش خطبه 10 امتیاز دارد ( کسانیکه یک یا چند بخش از خطبه را فارسی یا عربی حفظ نمایند می توانند در مسابقه شرکت نمایند)

علاقمندان جهت شرکت در این بخش از مسابقه می بایست با شماره 77209017 تماس و ثبت نام نمایید زمان مشخص شده برای هرفرد طی تماس تلفنی به فرد شرکت کننده اعلام خواهد شد.

گفتنی است علاقمندان می توانند آثار هنری خود با موضوع حضرت زهرا(س) تا تاریخ 20 آبان ماه 94 به دبیر خانه جشنواره ام الهناء واقع در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران ارسال نمایند.

نوع مسابقه

نحوه آزمون

زمان

محل آزمون