فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: کنفرانس ملی پلیمر در صنعت راه وساختمان به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد ::
 | تاریخ ارسال: 1394/7/29 |

کنفرانس ملی پلیمر در صنعت راه وساختمان به همت دانشگاه علم و صنعت ایران،اردیبهشت ماه سال ۹۵ برگزار خواهد شد. دبیرخانه این کنفرانس هم‌اکنون در حال دریافت چکیده مقالات پژوهشگران وصنعت‌گران می‌باشد.

صنعت پلیمرهای ساختمانی طی سالهای اخیر با گسترش استفاده از انواع پلیمرها در مصالحی همچون کفپوش ها، دیوارپوش ها، عایق ها، نمای بیرونی و داخلی ساختمان، سقف کاذب، قطعات و تجهیزات الکتریکی،رنگ و پوشش و ... رشد بسیار سریعی را در کشور داشته است. این در حالی است که بنا به گفته کارشناسان ارتباط مناسبی میان پژوهشگران، تولید کنندگان و استفاده کنندگان این صنعت برقرار نشده است. بدین ترتیب دانشگاه علم و صنعت ایران تلاش دارد تا با برگزاری کنفرانس ملی پلیمر در صنعت راه و ساختمان با رویکردی کاربردی به جهت‌گیری صحیح این صنعت کمک کند.

دکتر مسعود جمشیدی استادیار دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران و دبیر کنفرانس ملی پلیمر در صنعت راه و ساختمان هدف از برگزاری آن را چنین معرفی می‌کند:« امیدواریم این کنفرانس بتواند فصل جدیدی را برای همکاری صنعت و دانشگاه در حوزه پلیمرهای ساختمانی که علمی بین رشته ای است، ایجاد کند.» بنا به گفته وی حذف فاصله بین صنعت و دانشگاه از طریق برگزاری نشست های علمی، کارگاه های آموزشی و ارائه نتایج تحقیقات موجود در کنار یک نمایشگاه جانبی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف می‌توانند در رسیدن به اهداف کنفرانس کمک کنند که این بخش‌ها در برنامه‌های کنفرانس ملی پلیمر در صنعت ساختمان گنجانده شده‌اند. دکتر جمشیدی در ادامه می‌افزاید:« آشکارسازی نیازهای تحقیقاتی صنعت راه و ساختمان و جهت دهی تحقیقات دانشگاهی بسوی رفع این نیازها، به منظور برقراری ارتباط بهتر صنعت و دانشگاه در حوزه پلیمرهای ساختمانی از اهداف دیگری است که مد نظر دست اندرکاران کنفرانس بوده است.» دبیر کنفرانس همچنین حمایت گسترده انجمن‌های علمی، دانشگاه ها و سازمان‌های دست‌اندرکار از این کنفرانس را نشانه گستردگی و نیاز مبرم این صنعت بین رشته‌ای به برگزاری چنین رویدادهایی در کشور می‌داند.

کنفرانس ملی پلیمر در صنعت راه و ساختمان با نگاهی کاربردی به موضوعات پلیمر در بتن و محصولات سیمانی،کامپوزیت‌های پلیمری، ژئوتکستایل و ژئوممبران‌ها،قیر، آسفالت و عایق‌های رطوبتی پلیمری، رنگ، پوشش، مواد افزودنی و چسب‌های ساختمانی، فرآورده‌های پلاستیکی، عایق‌های حرارتی پلیمری و صره جویی در مصرف انرژی، بررسی رفتار حریق در پلیمرهای ساختمانی، فناوری نانو درپلیمرهای ساختمانی، پلیمر، محیط زیست و توسعه پایدار در صنایع راه و ساختمان، استاندارد و مقررات مل و بین‌المللی پلیمرهای ساختمانی، فناوری‌های نوین پلیمری در صنایع راه و ساختمان، می‌پردازد.

علاقمندان به شرکت در کنفرانس ملی پلیمر در صنعت راه و ساختمان برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال چکیده مقاله یا دریافت غرفه یا درخواست برگزاری کارگاه آموزشی می‌توانند به وب‌سایت این کنفرانس با نشانی زیر مراجعه کنند.

ncpic95.iust.ac.ir

دفعات مشاهده: 2725 بار   |   دفعات چاپ: 781 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652