فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: مهلت دریافت مقالات هفتمین کنفرانس فناوری و سیستمهای الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی تا هشتم آبان ماه 94 تمدید شد ::
 | تاریخ ارسال: 1394/7/28 |

هفتمین کنفرانس فناوری و سیستمهای الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی، روزهای بیست و هشتم و بیست و نهم بهمن ماه 1394 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود و پژوهشگران و علاقمندان تا هشتم آبان ماه 94 مهلت دارند مقالات خود را به این کنفرانس ارسال کنند.

این کنفرانس باهدف گرد هم آوردن دانشمندان دانشگاهی، مهندسان برجسته، پژوهشگران صنعت و دانشمندان جهت تبادل و به اشتراک گذاری تجارب خود و نتایج تحقیقات در مورد تمام جنبه های الکترونیک قدرت، هفدهم و هجدهم فوریه 2016 و در دو محور عمده «مبدلهای الکترونیک قدرت و کاربردهای آنها» و «محرکه های الکتریکی» برگزار می شود.آخرین مهلت ارسال متن کامل مقالات به دبیرخانه کنفرانس، هشتم آبان ماه 94 اعلام شده است.

دکتر داوود عرب خابوری(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه)، رئیس این کنفرانس است و زبان کنفرانس، انگلیسی است. ارایه سخنرانی کلیدی، مقالات شفاهی و پوستری و نیز برگزاری چند کارگاه در روز قبل ازکنفرانس، از برنامه های کلی این کنفرانس تخصصی می باشد.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به آدرس:

http://pedstc 2016 .iust.ac.ir

مراجعه نمایند.

دکتر داوود عرب خابوری رییس کنفرانس: 09123123016

دفعات مشاهده: 2396 بار   |   دفعات چاپ: 766 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652