فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: سمینار و کارگاه رویکردهای نوین در روش های پژوهش شهرسازی و معماری ::
 | تاریخ ارسال: 1394/7/12 |

سمینار و کارگاه رویکردهای نوین در روش های پژوهش شهرسازی و معماری

به اطلاع اساتید، دانشجویان و پژوهشگران گرامی می رساند در چارچوب همکاریهای علمی بین دانشگاه فرانسوا رابوله فرانسه (Université François-Rabelais, FRANCE) و دانشگاه علم وصنعت ایران، سمینار و کارگاه رویکردهای نوین در روشهای پژوهش شهرسازی و معماری در تاریخ 13-14 مهر 1394 در دانشکده معماری دانشگاه علم وصنعت ایران با مشارکت اساتید دپارتمان مهندسی پروژه های آمایش و منظر و محیط شهری (Citeres-IPAPE) دانشگاه فرانسوارابوله برگزار می شود.

این برنامه با همکاری و هدایت اساتید گروه شهرسازی و با حمایت علمی قطب معماری اسلامی توسط آزمایشگاه تحقیقاتی مهندسی تحلیل عوامل آمایش محیط (متعامل) برنامه ریزی و با هدف بررسی و ارزیابی پروپوزال های تحقیقاتی دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد با تاکید بر رویکردهای نوین و روش شناسی پژوهشی آنها اجرا می شود. در این سمینار و کارگاه بین المللی درکنار ارایه سخنرانی اساتید و متخصصین فرانسوی از موضوعات تخصصی شهرسازی و تجارب مربوطه، موضوعات پژوهشی پژوهشگران دکتری و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به بحث و تجزیه و تحلیل گذاشته می شود. لذا دانشجویان تحصیلات تکمیلی شرحی از پژوهش پایان نامه ارشد و رساله دکتری خود را در قالب فرم پیشنهاد پژوهش، حداکثر در 3 صفحه و پاورپوینت ارائه ، حداکثر در 15 اسلاید و در چارچوب محتوایی

· معرفی موضوع و مفاهیم کلیدی پژوهش

· تشریح مسأله یا مسائل مورد پژوهش و معرفی اهداف کلان و خُرد آن

· معرفی پرسش های اصلی و فرضیه پژوهش و روش پژوهش (استدلال، داده ها و ابزارهای پژوهش)

· مورد پژوهی، تحلیل داده و ارایه یافته های احتمالی یا نتایج مورد انتظار

تدوین و ارائه می نمایند. دانشجویان فرم پیشنهاد پژوهش خود را به زبان های فارسی و انگلیسی در بازۀ زمانی حداکثر 15 دقیقه تدوین و ارائه میکنند. کلیه پژوهشگران تحصیلات تکمیلی در حوزه شهرسازی و معماری علاقمند جهت مشارکت، ارائۀ پژوهش و بحث گذاشتن موضوع، طی فراخوان عمومی (فراخوان پیوست) دعوت شده است. این سمینار وکارگاه فرصت مغتنمی است تا دانشجویان پژوهشهای خود را به نقد و بررسی بگذارند تا روند و محتوای پژوهش آنها بیش از پیش هم افزا و تقویت شود. بدیهی است موضوعات ارایه شده بررسی و ارزیابی خواهند شد تا بهترها انتخاب گردیده و از بهترین ها تقدیر شود. به کلیه شرکت کنندگان گواهی سخنرانی و ارایه پژوهش اعطا خواهد شد. ضمنا خانم مائده هدایتی فرد، مسئول برنامه ریزی و آقای مسعود امیدی مسئول کمیته اجرایی سمینار هستند که درصورت نیاز و برای اطلاعات بیشتر می­توانید با ایشان تماس حاصل نمایید.

md.hedayati@gmail.com, Hedayatifard@arch.iust.ac.ir

masoud.omidi.13@gmail.com

با آرزوی توفیق و سرافرازی برای همه پژوهشگران و دانشجویان عزیز

رضا خیرالدین