فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: اعلام همدردی و پیام تسلیت به مناسبت حادثه منا ::
 | تاریخ ارسال: 1394/7/5 |

اعلام همدردی و پیام تسلیت به مناسبت حادثه منا

قال الله تعالی: «و من یخرج من بیته مهاجرا الی الله و رسوله ثم یدرکه الموت فقد وقع اجره علی الله »

حج، حضور در میقات رب و شرکت در ضیافت الله است. حج، لبیک گفتن به ندای ابراهیم خلیل(ع) و دعوت خداوند رحمان است. حج، همرنگ شدن با خالصان و پاکان و هماهنگ شدن با فرشتگان و کروبیان عالم بالاست و حج، سفر الی الله است. حاجی در حرم امن الهی در امان است ولی این بار حرم امن الهی را بی تدبیری و سوءمدیریت آل سعود به ناامنی کشاند و این سفر الهی و زیارت نورانی را برای بسیاری از زایران و هموطنانمان، بی بازگشت نمود.

بدینوسیله فاجعه‌ مصیبت ‌بار و دلخراش منا و درگذشت جانگداز و مصدومیت جمع کثیری از حجاج بیت‌ الله الحرام را به مسلمانان جهان و به ویژه خانواده های قربانیان این حادثه تلخ تسلیت می‌گوییم و برای جان‌باختگان، رحمت خاصه خداوند غفور و برای آسیب‌دیدگان و مجروحان این حادثه غمبار، شفای عاجل از درگاه حضرت حق مسألت می‌نماییم.

دفعات مشاهده: 3490 بار   |   دفعات چاپ: 690 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652