فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: سال گذشته 150 دانشجوی ممتاز در دانشگاه پذیرش شدند ::
 | تاریخ ارسال: 1394/6/8 |

سال گذشته 150 دانشجوی ممتاز در دانشگاه پذیرش شدند

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه، گزارش مجملی از عملکرد یک سال اخیر این حوزه از دانشگاه را ارایه کرد.

بنابر این گزارش، از ابتدای شهریورماه 1393 تا اول شهریور 1394، مجموعا 2363 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 330 دانشجو درمقطع دکتری در دانشگاه علم و صنعت ایران ثبت نام شده اند. این تعداد، دانشجویان دوره های روزانه، پردیس دانشگاهی، استعدادهای درخشان(بدون آزمون) و نیز دانشجویان مجازی(در مقطع کارشناسی ارشد) و نوبت دوم(دانشجویان دکتری) را شامل می شود.

این گزارش می افزاید در طول یک سال گذشته، 100 دانش آموخته ممتاز کارشناسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و 50 دانش آموخته ممتاز کارشناسی ارشد برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری پذیرش شده اند و برای بیش از 2000 داوطلب دکتری سال1394، مصاحبه برگزار شده است.

تحصیلات تکمیلی دانشگاه در بازه زمانی یاد شده همچنین به بازنگری و تدوین آیین نامه های آموزشی و پژوهشی پرداخته است که آیین نامه نحوه مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه برای هدایت دانشجویان تحصیلات تکمیلی، از آن جمله است.

علاوه بر این ایجاد و راه اندازی دو رشته/گرایش: «مهندسی کامپیوتر- بازیهای رایانه ای» و «مهندسی مکانیک- ساخت و تولید(مهندسی نگاهداشت)» در تحصیلات تکمیلی دانشگاه تصویب شده است.

برگزاری 8 جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه؛ 22 جلسه کمیته منتخب تحصیلات تکمیلی و 3 جلسه کمیته پذیرش دانش آموختگان ممتاز، از فعالیت های جاری تحصیلات تکمیلی در یکسال گذشته بوده است.

دفعات مشاهده: 2910 بار   |   دفعات چاپ: 583 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652