دکتر تورج محمدی در زمره دانشمندان برتر جهان

| تاریخ ارسال: 1394/6/8 |

بر اساس گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) که مبتنی بر تحلیل داده‌های پایگاه طلایه داران علم تامسون رویترز( ISI ) تهیه شده است، پنج تن از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران از جمله دکتر تورج محمدی  ، در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان (از نظر ارجاعات) قرار گرفتند.

گفتنی است که نخبگان 1% برتر دنیا، 14% از کل علم دنیا را تولید می کنند و همین گروه 24% از کل استنادهای دنیا را دریافت می‌کنند. پایگاه طلایه داران علم آی.اس.آی فهرست دانشمندان 1% برتر دنیا را فراهم آورده است، هر چند مبتنی بر اصول علم سنجی می‌توان تا پژوهشگران 20% برتر دنیا را در زمره نخبگان برتر علمی دنیا قرار داد. درواقع 20% از محققان برتر دنیا 66% از علم دنیا را تولید کرده و همچنین 85% از استنادهای دنیا را دریافت می‌نمایند.

سرپرست ISC گفت: میزان در انتخاب پژوهشگران برتر تعداد استنادهای صورت گرفته به آن‌ها از طرف سایر پژوهشگران است. بر همین اساس پژوهشگرانی که توانسته اند براساس تحقیقات خود به بالاترین سطح اعتبار بین المللی دست یابند در دسته دانشمندان 1% و 20% برتر دنیا قرار می گیرند. طلایه داران علم آی.اس.آی نویسندگان را برحسب دامنه فعالیت علمی شان در رشته‌های موضوعی 22 گانه قرار می‌دهد. به این منظور تنها فعالیت نویسندگان در ده سال اخیر در محاسبات لحاظ می‌گردد. نویسندگان در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کرده‌اند مرتب سازی و سپس 1% برتر نویسندگان به عنوان نخبگان علمی در نظر گرفته می‌شوند .

دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن تبریک به این عزیز و سایر بزرگان علمی و فناوری ، توفیقات روز افزون جامعه دانشگاهی را در عرصه‌های مختلف خدمت رسانی از خداوند متعال مسألت دارد.

دفعات مشاهده: 6258 بار   |   دفعات چاپ: 963 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر