[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
معرفی قطب::
معرفی افراد::
فعالیت های پژوهشی::
آزمایشگاه تحقیقاتی::
اخبار و اطلاعیه ها::
کنفرانس ها و همایش ها::
آئین‌ نامه ‌ها و مصوبات::
فروشگاه الکترونیک کتاب::
تسهیلات پایگاه::
::
تاریخ روز
امروز: دوشنبه مورخ 19 آذر 1403
..
لینک های مفید
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: نشست فرهنگی اساتید با موضوع " تحولات اخیر در رابطه بین فیزیک و فلسفه "/دکتر مهدی گلشنی/ ۱۲ آذر ۱۴۰۳
:: جلسه اساتید مشاور و مدیران فرهنگی دانشکده‌ها با ستاد طرح استاد مشاور / ۶آذر۱۴۰۳
:: نشست فرهنگی با موضوع تاثیر هوش مصنوعی بر نظام آموزش عالی / ۵ آذر ۱۴۰۳
:: نشست فرهنگی اساتید با موضوع «تأثیر اتفاقات اخیر جهان در اقتصاد ایران و نحوه مواجهه تصمیم‌گیران اقتصادی» - بخش دوم/۲۸آبان ۱۴۰۳
:: نشست فرهنگی اساتید با موضوع «تأثیر اتفاقات اخیر جهان در اقتصاد ایران و نحوه مواجهه تصمیم‌گیران اقتصادی» - بخش اول/۲۸آبان۱۴۰۳
..
نظرسنجی
نقطه قوت سایت قطب علمی"بهینه سازی سامانه های پیشرفته تولیدی و خدماتی" کدام گزینه است؟
درج اخبار و اطلاعیه ها
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)
   
..
:: استانداردها ::

AWT IMAGE

پیش بینی و مدل سازی پایایی، پایه و بنیان تحلیل های دیگر پایایی می باشد. محصولات و سیستم های مکانیکی و الکترونیکی به صورت طبیعی در معرض خرابی هایی قرار دارند که دلیل آن متغیر­های محیطی از جمله گرما و تنش می­باشد. بدین منظور استاندارد هایی برای تعیین و محاسبه پایایی قطعات و سیستم های مکانیکی و الکترونیکی تدوین شده است. در ادامه با برخی از رایج ترین استاندارد­های پیش بینی پایایی محصولات الکترونیکی آشنا می­شویم:

1)      استاندارد MIL-HDBK-217F: این استاندارد توسط وزارت دفاع ایالات متحده منتشر شده­است. این استاندارد از مدل های متنوعی برای پیش بینی نرخ های خرابی گروه های مختلفی از اجزای الکترونیکی، الکتریکی و الکترومکانیکی که تحت تأثیر شرایط محیطی، شرایط تنش و پارامتر­های مختلف دیگری قرار می گیرند استفاده می کند. در صنایع نظامی اعمال شده است.

2)     استاندارد CNET RDF 2000(IEC 62380):  این استاندارد در اصل یک استاندارد فرانسوی می باشد که در سال 2000 منتشر شده است و در حال حاضر استاندارد اروپایی پیش بینی پایایی می باشد. در این استاندارد از روش ها و رویکرد­های خاصی استفاده شده است که آن را متمایز از دیگر استاندارد­ها قرار داده است.

3)  استاندارد Telcordia(Bellcore)-TR-332&SR-322:  این استاندارد هم از یک سری مدل ها برای پیش بینی نرخ های خرابی حالت پایدار اجزای الکترونیکی، الکتریکی و الکترومکانیکی تحت شرایط محیطی و پارامتر های مختلف استفاده می­کند. در صنایع ارتباطاتی استفاده شده است.

4)    استاندارد China B: استاندارد بین المللی نظامی چین می باشد که برای محاسبه پایایی اجزای الکترونیکی استفاده می شود. در صنایع نظامی اعمال شده است.

5)    استاندارد IEEE: این استاندارد در سال 1998 توسط جامعه پایایی IEEE منتشر شده است. این استاندارد به منظور پیش بینی پایایی سخت افزار و نرم افزار تجهیزات و سیستم های الکترونیکی به کار می رود. 

6)     استاندارد PRISM: این استاندارد اصلاح شده استاندارد نظامی MIL-217 می باشد که در آن سعی شده است تا برخی از مشکلات استاندارد نظامی MIL-217 برطرف شود. در صنایع تجاری و نظامی اعمال شده است.

به منظور پیش بینی پایایی محصولات مکانیکی می توان از استانداردهای زیر استفاده کرد:

1)       استاندارد  NSWC 06/LE1

استاندارد NSWC 06/LE1 با بکارگیری مجموعه­ای از مدل­ها برای گروه­های متفاوتی از قطعات مکانیکی جهت پیش­بینی نرخ­های خرابی بر مبنای دما، استرس­ها، نرخ­های جریان و پارامترهای متفاوت دیگر استفاده می­شود. این استاندارد مدل­هایی برای انواع متفاوتی از قطعات مکانیکی شامل یاطاق­ها، فنرها، محرک­ها، کاسه نمد، کمپرسور­ها و غیره فراهم می­کند. این استاندارد در هندبوک مرکز جنگ نیروی دریایی برای روش های پیش بینی پایایی تجهیزات مکانیکی تعریف شده است. 

2)      داده های قابلیت اطمینان قطعات غیرالکترونیکی(NPRD) 

این سند نرخ های خرابی را برای طیف گسترده­ای از انواع اجزاء شامل اجزاء مکانیکی، الکترو­مکانیکی، قطعات الکترونیکی مجزا و مونتاژها فراهم می­کند. NPRD  شامل 1000 صفحه اطلاعات راجع به 25000 قطعه می شود. این سند تجربیات میدانی در کاربرد­های نظامی و تجاری را انعکاس می دهد. برای مهندسینی که تحلیل پایایی بر روی طراحی سیستم اجرا می کنند، . آن یک منبع اطلاعات ضروری است.

 

آزمایشگاه مهندسی کیفیت و پایایی

دانشگاه علم و صنعت ایران- دانشکده مهندسی صنایع

دفعات مشاهده: 4221 بار   |   دفعات چاپ: 1482 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4665