معرفی ::
الگوی تضمین متقابل
پسادکتری صنعتی
ورود به صفحه پسادکتری صنعتی و فرصت مطالعاتی دانشگاهی

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: تاسیس کمیته فنی ملی استانداردهای ایزو ::
 | تاریخ ارسال: 1394/3/12 |

سازمان ملی استاندارد ایران در راستای ساماندهی مشارکت گروههای ذینفع، ذیربط و متخصصین در تدوین استانداردهای بین المللی سازمان های استاندارد سازی، اقدام به تاسیس کمیته های فنی متناظر  می نماید تا با حفظ منافع و مصالح ملی  ارائه نظرات علمی در عرصه تدوین استانداردهای بین المللی حضور فعال داشته باشد. از این رو با توجه به تخصصی بودن فعالیت استانداردسازی درکمیته های فنی سازمان بین المللی ایزو و الزام مشارکت صاحبنظران ذیربط و ذینفع کشوری درامر استانداردسازی و به منظور ارتقاء فعالیت های کمیته نسبت به جذب اعضای جدید در کمیته فنی ISIRI/TC25 متناظر با کمیته فنی ISO/TC 25 Cast irons and pig irons با عنوان "آهن خام و چدن" اقدام نموده است.

لازم به ذکر است پس از ایجاد (تاسیس) کمیته فنی متشکل از گروه های ذینفع، اعضا کمیته با مشارکت و اعلام نظر روی مدارک و پیش نویس استانداردهای بین المللی نقش مهمی در مشارکت بین المللی با حفظ منافع ملی دارند. به همین منظور پس از تایید عضویت متقاضیان، دبیر کمیته فنی مدارک و پیش نویس استانداردهای بین المللی را به اعضا ارسال می نماید و اعضا بر اساس منافع کاری و شرایط فنی نسبت به پاسخ دهی به این مدارک اقدام می کند.

جهت دریافت فرم عضویت این قسمت کلیک نموده و پس از تکمیل نمودن به آدرس ایمیل mansour.naghavi11@gmail.com ارسال نمایید.

اطلاعات دبیرخانه کمیته:

دبیر کمیته: مهندس میرمنصور نقوی - شرکت فولاد روانشیر

تلفن: 09121819142  و  9 - 03835270056

فاکس: 03835270060

دفعات مشاهده: 2145 بار   |   دفعات چاپ: 612 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4652