فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: نشست توجیهی آشنایی با بخش پژوهش سیستم جامع دانشگاهی گلستان ::
 | تاریخ ارسال: 1394/3/11 |

نشست توجیهی آشنایی با بخش پژوهش سیستم جامع دانشگاهی گلستان

مدیریت امور پژوهش معاونت پژوهش و فناوری، جلسه آموزشی «کار با بخش پژوهش برنامه سسیتم جامع دانشگاهی گلستان» را نهم خردادماه 1394 برگزار کرد.
این دوره آموزشی ویژه اعضای هیات علمی و کارشناسانپژوهشی دانشگاه بود و در حضور دکتر دوایی مرکزی(معاون پژوهش و فناوری و رییسپژوهشگاه) و دکتر بازدیدی تهرانی(مدیرامور پژوهش دانشگاه) در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) برگزار شد.
در ابتدای این جلسه آموزشی، دکتر دوایی مرکزی ضمن خیرمقدم گویی به شرکت کنندگان در جلسه، هدف از راه اندازی بخش پژوهش سیستم جامع دانشگاهی گلستان را ایجاد ارتباط با سامانه آموزشی گلستان و سهولت در اجرای ترفیع و ارتقای عمودی اعضای هیات علمی عنوان کرد و ابراز امیدواری نمود این برنامه با جدیت پیگیری شود. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه همچنین همکاری و همفکری مخاطبان برنامه را خواستار شد.

گفتنی است بخش آموزش سیستم جامع دانشگاهی گلستان، از حدود چهار سال قبل در دانشگاه راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفته بود و بخش پژوهش

این سیستم از اواسط اردیبهشت ماه جاری راه اندازی شده است. اولین جلسه آموزشی بخش پژوهش سیستم نیز دیماه 1393 ویژه کارشناسان پژوهشی برگزار شده بود.
دکتر بازدیدی تهرانی در توضیح ویژگیهای بخش پژوهش برنامه سسیتم جامع دانشگاهی گلستان گفت: سامانه قدیمی دانشگاه محدودیتهایی برای استخراج برخی گزارشهای پژوهشی داشت و از این رو بر آن شدیم از سیستم یکپارچه ای که امکانات بیشتری در آن لحاظ شده بهره برداری کنیم. وی افزود: از این پس اطلاعات پژوهشی اساتید در این سامانه وارد می شود و ترفیعات سالانه و ارتقای عمودی اساتید از طریق گلستان گزارشگیری و وابسته به این سامانه خواهد بود.
مدیر امور پژوهش دانشگاه تاکید کرد: بخش پژوهش برنامه سسیتم جامع دانشگاهی گلستان، در واقع بانک اطلاعات پژوهش دانشگاه است که همه اطلاعات پژوهشی به صورتجامع و متمرکز در آن گردآوری شده و دقت و سهولت تهیه انواع گزارش های مختلف جهت ارایه به سازمانها و مراجع مختلف داخل وخارج دانشگاه را امکان پذیر ساخته است.

دفعات مشاهده: 3159 بار   |   دفعات چاپ: 700 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652