معرفی ::
الگوی تضمین متقابل
پسادکتری صنعتی
ورود به صفحه پسادکتری صنعتی و فرصت مطالعاتی دانشگاهی

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: اجرای پروژه پژوهشی توسط شرکت راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: 1393/12/19 |

مرکز آموزش و تحقیقات راه آهن جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد نسبت به ارزیابی فنی و کیفی مشاوران حقوقی  جهت اجرای پروژه پژوهشی تحت عنوان "مطالعه، شناسایی و تحلیل سبستم، طراحی ، ساخت و نصب و راه اندازی سیستم کنترل لغزش لکوموتیو GT 26 cw" بر طبق 3 برگ شرح خدمات اولیه پیوست اقدام نماید.

در صورت تمایل به همکاری در این خصوص میتوانید ظرف مدت یک ماه با ارائه شرح خدمات فنی تکمیلی و ارائه روش اجرای پیشنهادی خود جهت انجام این پروژه اعلام همکاری نماید.

جهت دریافت شرح خدمات پیشنهادی پروژه کلیک نمایید.

دفعات مشاهده: 2235 بار   |   دفعات چاپ: 648 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4652