فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: نشست هنر، شهر، آب با حضور محققان داخلی و خارجی در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1393/12/17 |

دانشکده معماری و شهرسازی، نشست تخصصی « هنر، شهر، آب » را دوازدهم اسفندماه 1393 در آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار کرد.

نشست تخصصی « هنر، شهر، آب »، با حضور محققان داخلی و مهمانانی از کشور آلمان، موسسه گوته و نمایندگانی از چند کشور دیگر برگزار شد که در آن دنیل کوتر (فیلمساز تجربی، هنرمند و محقق آلمانی)، قسمت های منتخب از یکی از بزرگترین پروژه های فیلم و متن خود به نام «کاتالوگ» را به نمایش گذاشت. در این پروژه که فیلمبرداری آن در کشورهای حاشیه مدیترانه انجام شده، به مساله پیشرفت های معماری و اجتماعی در شهرهای مجاور دریای مدیترانه پرداخته شده است.

در ادامه نشست، دکتر مصطفی بهزادفر (عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی) در خصوص مواجهه راهبردی و درک عمیق نسبت به مساله کمیابی آب در حوزه کلانشهر تهران سخنرانی کرد. سپس علیرضا لبشکا (محقق هنر) با تبیین رویکردهای نظری جدید فضای شهری، به بررسی نمونه های شاخص هنر معاصر در باب شهر پرداخت.

گفتنی است در ابتدای این نشست، دکتر کلانتر (معاون آموزشی دانشگاه) به نیابت از رییس دانشگاه به مدعوین و شرکت کنندگان خوشامد گفت و به معرفی اجمالی دانشگاه پرداخت.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2854 بار   |   دفعات چاپ: 727 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652