فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان ملی استاندارد ایران امضا شد ::
 | تاریخ ارسال: 1393/12/16 |

روز چهارشنبه، سیزدهم اسفندماه 93 ، تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران با سازمان ملی استاندارد به منظور گسترش همکاری های علمی ، فنی و پژوهشی در زمینه تدوین استانداردهای مورد نیاز و بهره گیری از ظرفیت های علمی طرفین ،امضا گردید.

بر اساس این گزارش، استفاده بهینه از توانمندی های علمی ، فنی ، آموزشی و پژوهشی دو طرف در مشارکت در تدوین استانداردهای ملی و بین المللی ، همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره های تخصصی و آموزشی ، انجام طرح های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی ، ترویج و توسعه فرهنگ استاندارد درکشور ، همکاری در زمینه تالیف ، ترجمه اسناد ، کتب و مدارک علمی - آموزشی ، ارائه دوره های آموزشی مشترک به منظور تربیت نیروی انسانی مشخص در مقاطع مختلف تحصیلی و استفاده از آزمایشگاه های تایید صلاحیت شده از موضوعات این تفاهم نامه بود.

به موجب این تفاهم نامه ، سازمان ملی استاندارد ایران متعهد به تعیین اولویت های واگذاری پیش نویس استانداردهای ملی و بین المللی به دانشگاه ، برگزاری دوره های آموزشی استاندارد سازی و دوره های تخصصی ، کارگاه های آموزشی ،در زمینه های مرتبط با اهداف علمی و فنی کشور ، پذیرش کارآموز ان اعزامی از طرف دانشگاه با توجه به ظرفیت های سازمان ، بررسی و تایید صلاحیت آزمایشگاه های دانشگاه به عنوان آزمایشگاه همکار برابر ضوابط جاری ، ایجاد زمینه و بستر های لازم برای استفاده کارشناسان دانشگاه از امکانات کتابخانه ای و اطلاع رسانی لازم برای دسترسی به پایگاه اینترنتی و تجهیزات فنی سازمان و زمینه سازی حضور و ارائه خدمات مشاوره ای اساتید و محققان دانشگاه در کمیته های کارشناسی ، فنی و در راستای استخراج و اولویت بندی محورهای تحقیقاتی ، آموزشی و ترویجی شد.

در همین راستا ، دانشگاه علم و صنعت نیز متعهد به برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت مورد درخواست سازمان ، در اختیارقرار دادن امکانات پژوهشی ، آزمایشگاه ها و اسناد و مدارک علمی به منظور بهره برداری کارشناسی سازمان ، ارائه خدمات مشاوره ای و تخصصی به منظور ارزیابی و داوری طرح های تحقیقاتی ، مطالعاتی و آموزشی ، همکاری در زمینه تالیف ، ترجمه و نشر کتب ، مقالات ، اسناد استاندارد و اجرای پروژه های تحقیقاتی مورد نیاز سازمان ، هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای اولویت های سازمان ، مشارکت در ارائه راهکار های ترویج و توسعه فرهنگ استاندارد در کشور ، تشکیل گروه های آموزشی و پژوهشی با عضویت نمایندگان طرفین برای تدوین استانداردهای ملی و بین المللی و تلاش در جهت هدایت فعالیت ها در راستای اهداف مورد نیاز سازمان ، طراحی ، تصویب و اجرای رشته اندازه شناسی ( metrology ) در مقطع کارشناسی ارشدو رشته های مورد نیاز سازمان و ایجاد زمینه های لازم برای بهره مندی نیروی انسانی سازمان به منظور ارتقاء تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری پس از اخذ مجوز های لازم شد.

گفتنی است : این تفاهم نامه در 4 ماده و 28 بند در حاشیه دومین همایش تخصصی آموزشی اندازه گیری هیدروکربن ها درصنایع نفت، گاز ، پالایش و پتروشیمی ( میترینگ ) ب ه امضای ، دکتر محمد علی برخورداری ، رییس دانشگاه علم و صنعت ایران و مهندس نیره پیروزبخت ، رییس سازمان ملی استاندارد ایران رسید.

دفعات مشاهده: 3015 بار   |   دفعات چاپ: 832 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652