معرفی ::
الگوی تضمین متقابل
پسادکتری صنعتی
ورود به صفحه پسادکتری صنعتی و فرصت مطالعاتی دانشگاهی

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: جذب و استخدام سرمایه انسانی از فارغ اتحصیلان دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1393/12/9 |

شرکت گام الکترونیک علاقمند است در زمینه ی جذب و استخدام سرمایه ی انسانی با دانشگاه به تعامل بپردازد. گام الکترونیک یکی از بزرگترین و باسابقه ترین شرکت های مهندسی نرم افزار در ایران است که مفتخر به 27 سال فعالیت نوآورانه و موثر در سطح پروژه های ملی است. محیط کاری پویا، بکارگیری ابزار و شیوه های به روز و توجه به رشد شخصی و شغلی همکاران، همه از عواملی هستند که این شرکت را تبدیل به مجموعه ای موفق در جذب و ارتفای افراد مستعد، توانمند و با انگیزه قرار داده است.

جهت دریافت فراخوان استخدامی شرکت گام الکترونیک کلیک نمایید.

متقاضیان می توانند رزومه کاری خود را به آدرس ایمیل resume@gamelectronics.com ارسال نمایند.

ذکر عنوان سمت در قسمت subject ایمیل ارسالی الزامی است. بدیهی است ایمیل های فاقد عنوان سمت بررسی نخواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از جزئیات مشاغل فوق و سایر موقعیت های شغلی به قسمت "پیوستن به ما" در سایت http://www.gamelectronics.com/ مراجعه نمایید.

دفعات مشاهده: 1853 بار   |   دفعات چاپ: 530 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4652