فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: بیست و سومین دوره انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه کشوری ::
 | تاریخ ارسال: 1393/10/28 |

هشتم بهمن ماه، آخرین مهلت شرکت در فرآیند انتخاب دانشجوی نمونه کشوری

معاونت آموزشی دانشگاه، زمانبندی و ضوابط ثبت نام و شرکت دانشجویان در بیست و سومین دوره انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه کشوری را اعلام کرد.

دانشجویان مشمول بندهای آیین نامه انتخاب ومعرفی دانشجوی نمونه (مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، از بیست و هفتم دیماه 1393 تا هشتم بهمن ماه 1393 مهلت دارند با مراجعه به سایت آموزش دانشگاه، از طریق سامانه دانشجوی نمونه دانشگاه علم وصنعت ایران به نشانی: http://194.225.236.246/websel فرم مربوط را تکمیل و اقدام به ثبت نام نمایند.

متقاضیان باید با مطالعه دقیق آیین نامه و دستورالعمل ثبت نام انتخاب و معرفی دانشجویان نمونه – که بر روی سامانه قرار داده شده- و آگاهی کامل از همه مفاد آن، در سامانه ثبت نام نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویان باید در سه بخش آموزش، پژوهش و فرهنگی- اجتماعی دارای حداقل امتیاز باشند تا بتوانند در این فرآیند شرکت کنند و لازم است در پایان ثبت نام اولیه، کد رهگیری از سیستم دریافت کنند چرا که عدم دریافت کد رهگیری، به منزله عدم ثبت نام می باشد.

معاونت آموزشی دانشگاه همچنین اعلام کرده است با توجه به ضیق وقت و نظر به اعلام اسامی نهایی در دهه مبارک فجر، مهلت ثبت نام و تکمیل مدارک غیر قابل تمدید می باشد .

آیین نامه انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه

دفعات مشاهده: 4077 بار   |   دفعات چاپ: 891 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657