فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: جشن تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه، بهمن ماه برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: 1393/10/30 |

جشن تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه، بهمن ماه برگزار می شود

معاونت آموزشی دانشگاه جشن تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 93-92 را بیست و ششم بهمن ماه 1393 برگزار می کند.

معاونت آموزشی دانشگاه طی اطلاعیه ای اعلام کرد نظر به برگزاری هر ساله جشن تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه، در نظر دارد مراسم مربوط به ممتازان سال تحصیلی 93-92 را نیمه دوم بهمن ماه جاری برگزار نماید. استخراج اسامی واجدین شرایط، بر اساس آیین نامه موجود و با توجه به گزارش سیستم مکانیزه از نمرات نیمسال های سال تحصیلی گذشته دانشجویان انجام می شود.

نحوه استخراج ممتازان بدین شرح است:

1- انتخاب ممتازین برای مقطع کارشناسی مربوط به ورودی های سه سال اول تحصیل یعنی 92،91،90 و 3 نفر اول هر رشته/گرایش خواهد بود و در مقطع کارشناسی ارشد فقط ورودی های مهر 92 شامل(روزانه – شبانه و مجازی )، 2 نفر اول هر رشته / گرایش منظور می شوند.

2- در خصوص دوره های مجازی یا دانشکده هایی که ورودی بهمن سال 1391پذیرش داشته اند، نفرات ممتاز با کسب حد نصاب های لازم در عملکرد آموزشی سال تحصیلی 93-92 انتخاب می شوند.

3- دروس جبرانی در معدل و واحدهای گذرانده مقطع کارشناسی ارشد محاسبه نمی شود لذا کسب حد نصاب های لازم برای ممتازی آنها، بدون ملاحظه دروس جبرانی است.

4- آن دسته از دانشجویان مقطع کارشناسی که در سال جاری تغییر رشته داده اند، در صورت احراز شرایط، در گروه رشته قبلی سنجیده می شوند.

5- حد نصاب لازم برای مقطع کارشناسی، گذراندن حداقل 30 واحد با حداقل معدل 16 در سال 93-92 است.

6- حد نصاب لازم برای مقطع کارشناسی ارشد، گذراندن حداقل 21 واحد با حداقل معدل 17 در سال تحصیلی 93-92 است.

7- در دانشکده هایی که در مقطع کارشناسی ارشد، برای هر دوره حداقل 21 واحد، ارایه نشده باشد نفرات ممتاز با شرط کسب معدل (بالای 17) و با کمتر از 21 واحد بررسی خواهند شد.

8- استخراج اسامی ممتاز دکتری به شرط قبولی در امتحان جامع و تصویب پایان نامه و کسب بالاترین معدل در بین دانشجویان دکتری هر دانشکده (ورودیهای 91 ) صورت خواهد گرفت.

اسامی ممتازین طبق شرایط فوق و با بررسی نهایی، حداکثر تا 24/10/93 به اطلاع خواهد رسید.

توجه : آن دسته از دانشجویان که طی سال تحصیلی گذشته اقدام به انتشار یا ثبت و تایید مقالات پژوهشی اعم از مقالات علمی بین المللی، علمی پژوهشی و کنفرانس یا ترویجی نموده اند، می توانند تا 1/11/93 جهت شرکت در بخش ممتازین پژوهشی به دفتر استعدادهای درخشان معاونت آموزشی، خانم فلکیان مراجعه و طبق روال سابق عمل نمایند. (به پیوست "ب" آیین نامه مربوط، در سایت دفتر مدیریت استعدادهای درخشان مراجعه و فرم پرینت شده را تکمیل و ارایه نمایید).

معاونت آموزشی افزوده است: لازم به ذکر است مقالات تکراری که در سنوات گذشته امتیازدهی شده باشند مورد قبول واقع نمی شوند و در صورت مشاهده و حتی کسب امتیاز، از فهرست حذف خواهند شد.

دانشجویان برای طرح سوالات در خصوص موارد مطرح شده، می توانند با مراجعه حضوری به دفتر استعدادهای درخشان، از مسئول مربوط پاسخ دریافت نمایند.

دفعات مشاهده: 4749 بار   |   دفعات چاپ: 760 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657