درباره امور پژوهش::

دور نگار 77240447

کد پستی 13114-16846

پست الکترونیک research@iust.ac.ir

:: دومین همایش بین المللی دستاوردهای نوین نانو تکنولوژی ::

دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن نانو ایران و آکادمی ملی علوم بلاروس دومین همایش بین‌المللی دستاوردهای نوین نانوتکنولوژِی را برگزار می‌کند این همایش از 16 تا 18 اردیبهشت ماه 1394 در شهر مینسک پایتخت جمهوری بلاروس برگزار می‌شود. علاقمندان جهت ارسال مقاله و شرکت در کنفرانس و کسب اطلاعات تکمیلی به وب سایت http://www.ibicn2.com مراجعه نمایند. برای آگاهی بیشتر با شماره تلفن 02182884750 تماس بگیرید.

دفعات مشاهده: 2882 بار   |   دفعات چاپ: 767 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652