درباره دانشگاه
./files/site1/90tpl/photos/01.jpg دانشگاه علم وصنعت ایران یکی از سه دانشگاه برتر فنی و مهندسی کشور به شمار می رود که دارای 15 دانشکده، 13مرکز تحقیقاتی،1 موسسه تحقیقاتی،12 پژوهشکده ، 9 قطب علمی می باشند .
حضور مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران
./files/site1/90tpl/photos/02.jpg « از دانشگاه همیشه و در همه جا این انتظار هست که محل جوشش و اوج دو جریان حیاتی در کشور باشد: اول، جریان علم و تحقیق؛ دوم، جریان آرمانگرائیها و آرمانخواهیها و هدفگذاریهای سیاسی و اجتماعی. » ( بیانات معظم له در جمع دانشگاهیان علم و صنعت، 24/9/87 )
مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم و صنعت ایران
./files/site1/90tpl/photos/10.jpg ماهوارههای ملی ظفر و نوید علم و صنعت با کلیه قطعات و زیر سیستمهای آن در مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم و صنعت ایران و به دست توانمند متخصصان بومی طراحی و ساخته شده است.
پژوهشکده مهندسی فناوری عصبی ایران
./files/site1/90tpl/photos/17.jpg پژوهشگران پژوهشکده مهندسی عصبی دانشگاه علم و صنعت ایران موفق شدند برای اولین بار در دنیا با کنترل شبکه های عصبی در نخاع بوسیله یک تراشه ریزپردازنده و اتصال آن به سلولهای عصبی نخاع، عملکرد حرکتی را بطور کامل در یک حیوان فلج بازگرداند. این روش افق جدیدی را برای رفع مشکلات حرکتی در بیمارن ضایعه نخاعی باز نموده است.
پروژه قطار سریع السیر ریلی
./files/site1/90tpl/photos/rail1.jpg به منظور ارتقاء جایگاه علم و فناوری کشور طرح کلان و ملی" طراحی و ساخت سیستم پیشرفته حمل و نقل سریع السیرریلی کشور" به دانشگاه علم و صنعت ایران واگذار شد. در این پروژه ملی دانشکده های عمران ، راه آهن ، مکانیک ، برق ، مواد ، صنایع نقش برجسته ای دارند.
فناوری دفاع سایبری
./files/site1/90tpl/photos/syber.jpg در ترسیم مرزهای سایبری کشور و دفاع از آن اساتید دانشکده های مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق ، پروژه های کلانی را در حال مطالعه و اجرا دارند. مرکز ملی دفاع سایبری مدافع مرزهای سایبری کشور بوده و عمق فناوریهای بومی ما را به رخ مهاجمان کشیده است.
پروژه طراحی موتور هواپیمای جت مسافری
./files/site1/90tpl/photos/jet_engin3.jpg دانشگاه علم و صنعت ایران ، محور توسعه فناوری های کلیدی در طراحی و ساخت موتور هواپیما درراستای اجرای پروژه کلان ملی "توسعه فناوری های کلیدی در طراحی و ساخت هواپیمای جت مسافری 100 تا 150 نفره" می باشد.
مرکز تحقیقات آفاق
./files/site1/90tpl/photos/sar.jpg آزمایشگاه SAR وابسته به مرکز تحقیقات آفاق دانشگاه علم و صنعت ایران در حال حاضر مرجع اصلی بسیاری از تست های استاندارد در زمینه بهداشت الکترومغناطیسی و خصوصا اثرات امواج الکترومغناطیسی تلفن همراه بر مغز می باشد. این آزمایشگاه به سرعت جایگاه بین المللی خود را در منطقه آسیا تحکیم می بخشد.
پروژه طراحی پلتفرم ملی خودرو در کلاس B
./files/site1/90tpl/photos/platform_b.jpg پروژه طراحی پلتفرم ملی خودرو در کلاس B با هدف بومی سازی طراحی پلتفرم خودرو در ایران و در راستای ارتقای ارتباط دانشگاه و صنعت خودرو کشور به کنسرسیوم دانشگاهی با محوریت دانشگاه علم و صنعت ایران ابلاغ و در حال انجام می باشد.
آزمایشگاه فوتونیک و اپتوالکترونیک
./files/site1/90tpl/photos/opto_electronic.jpg آزمایشگاه فوتونیک و اپتوالکترونیک دانشکده فیزیک دانشگاه علم و صنعت ایران پروژههای کلانی را در زمینه طراحی و ساخت و تست سیستمهای اپتوالکترونیکی همچون مخابرات فضای آزاد، اپتیک تطبیقی، اجرا و در دست مطالعه دارد. این آزمایشگاه دارای جایگاه علمی ویژه ای در سطح ملی می باشد
دانشکده مهندسی شیمی
./files/site1/90tpl/photos/15.jpg دانشکده مهندسی شیمی با فارغ التحصیل نمودن اولین دانش آموخته خود در سال 1314 به عنوان اولین دانشکده مهندسی شیمی درایران پا به عرصه فعالیت گذارده و ضمن ایفای نقش کلیدی در توسعه علمی و صنعتی کشور در صحنه جهانی نیز با ارائه دستاوردهای جدید خود همواره مورد ارجاع بوده است
کتابخانه مرکزی دانشگاه
./files/site1/90tpl/photos/03.jpg کتابخانه مرکزی دانشگاه، علاوه بر 19 کتابخانه تخصصی موجود ، در سه بخش مخزن کاملا باز، سایت کامپیوتری ، بخش مرجع و سالن مطالعه در فضایی به ابعاد 2000 مترمربع آماده استفاده پژوهشگران می باشد.
مجتمع کلاس های علوم پایه
./files/site1/90tpl/photos/04.jpg مجتمع کلاسهای علوم پایه ، واقع در ضلع شمالی دانشگاه، در 7 طبقه و بامتراژ کلی 11535 متر مربع، در شهریور 1389 مقارن با هفته دولت با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مورد بهره برداری قرار گرفت .
دانشکده معماری و شهرسازی
./files/site1/90tpl/photos/06.jpg دانشکده معماری و شهرسازی در سال 1347 تاسیس و هم اکنون در 4 گروه آموزشی معماری، شهرسازی، مرمت و طراحی صنعتی در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری به فعالیت خود ادامه می دهد. این دانشکده دارای 5 کارگاه تخصصی است.
گنجینه علم و صنعت ایران
./files/site1/90tpl/photos/07.jpg گنجینه علم و صنعت ایران، بعنوان نمادی از تلاش و تجربه و چشم اندازی از توان دانشگاه در ساختن فردائی بهتر برای ایران اسلامی، دربردارنده غرفه هایی از اختراعات و ابتکارات و پروژه های صنعتی تجاری سازی شده می باشد.
تربیت بدنی دانشگاه
./files/site1/90tpl/photos/08.jpg امکانات تربیت بدنی دانشگاه شامل، استادیوم ورزشی 20هزار نفری شامل زمین فوتبال و پیست دو و میدانی، مجموعه ورزشهای آبی جاویدالاثر متوسلیان ، زمین چمن مصنوعی، سالن ورزشی بدنسازی و کشتی، سالن ورزشی تنیس روی میز، سالن های ورزشی شهید ملک لو ، حجاب و لاله جهت استفاده رشتــه های ورزشی والیبال، فوتسال، بسکتبال، بدمینتون، دیواره سنگ نوردی، هندبال بدنسازی و دارت
دانشکده مهندسی عمران
./files/site1/90tpl/photos/09.jpg دانشکده عمران یکی از قدیمی ترین و بهترین دانشکده ها ی مهندسی عمران در کشور به شمار می رود. و دارای 5 مرکر تحقیقات و3 قطب علمی در زمینه های( مهندسی سازه ،حمل ونقل وهیدرو انفورماتیک ) و مجله علمی وبین المللی مهندسی عمران که در کشور منحصر به فرد می باشد.
پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نوید علم و صنعت
./files/site1/90tpl/photos/12.jpg ماهواره ملی نوید علم و صنعت چهاردهم بهمن ماه مقارن با سومین روز دهه مبارک فجر و روز ملی فناوری فضایی با فرمان رییس جمهوری اسلامی ایران و با ذکر«یامهدی(عج)»به فضا پرتاب و با موفقیت در مدار زمین قرار گرفت.
درباره دانشگاه
./files/site1/90tpl/photos/11.jpg پردیس اصلی دانشگاه علم و صنعت ایران با طبیعتی بسیار زیبا، امکانات آموزشی وپژوهشی گسترده ای از قبیل کتابخانه ها ، مراکز تحقیقاتی، کارگاه های صنعتی ، آزمایشگاه های مجهز و تخصصی، مرکز انتشارات، مرکز فناوری اطلاعات، مرکز آموزش را در خود جای داده است.
آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن و مایکرویو
./files/site1/90tpl/photos/16.jpg
آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن و مایکروویو دانشگاه علم و صنعت ایران یکی از مجهزترین آزمایشگاههای آنتن و مایکروویو در سطح کشور و حتی منطقه میباشد. قرار گرفتن امکانات و تجهیزات مناسب در دست پژوهشگران پرکار و دانشجویان کوشا باعث به انجام رسیدن فعالیتهای علمی، پژوهشی و صنعتی گستردهای در این آزمایشگاه شده است.