فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

قال علی علیه ‏السلام :
زَکاهُ العِلمِ بَذلُهُ لِمُستَحِقِّهِ وَإجهادُ النَّفسِ فِی العَمَلِ بِهِ؛
زکات دانش، آموزش به کسانی که شایسته آنند و کوشش در عمل به آن است.
(غرر الحکم و درر الکلم،ص391)

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: مراسم تودیع و معارفه مدیر دفتر طرح های عمرانی ::

برگزاری مراسم معارفه مدیر دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه

مراسم تودیع و معارفه مدیر دفتر طرح‌های عمرانی ، روز دوشنبه سیزدهم آذرماه جاری با حضور رئیس دانشگاه، جمعی از مشاوران و پیمانکاران پروژه‌های عمرانی در دانشگاه برگزار شد.

دکتر جبل‌عاملی رئیس دانشگاه در این مراسم گفت: کیفیت پروژه‌های عمرانی دانشگاه بسیار بالاست و با سرعت خوبی به پیش می‌رود.

وی ضمن تشکر از زحمات پیمانکاران ، مشاوران و مدیر دفتر طرحهای عمرانی اظهار داشت اگر روند انجام پروژه‌های عمرانی دانشگاه از سرعت خوبی برخوردار باشد، توانایی ما در جذب منابع مالی افزایش خواهد یافت.

در این مراسم دکتر سید مسعود نصرآزادانی، مدیر دفتر طرح‌های عمرانی که از سابقه خوبی در فعالیت‌های عمرانی و اجرایی برخوردار است، گفت: می‌بایست تکنولوژی مورد استفاده در طرح، روش اجرا و مصالح مصرفی پروژه‌های عمرانی دانشگاه با دیگر پروژه‌ها تفاوت داشته باشد.

وی روند احداث پروژه‌های عمرانی دانشگاه را در سال‌های اخیر چشمگیر و بی‌نظیر دانست.

دکتر حشمتی مدیر سابق دفتر طرح‌های عمرانی نیز در سخنانی در ابتدای این مراسم اجزای کارهای عمرانی را جز با همکاری و همدلی مشاور، پیمانکار و کارفرما میسر ندانست و از تمامی کسانی که در دوران مدیریت دفتر طرح‌های عمرانی با وی همکاری کرده‌اند تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از زحمات دکتر حشمتی مدیر سابق دفتر طرح‌های عمرانی تقدیر شد.

(آلبوم تصاویر مراسم)

دفعات مشاهده: 4143 بار   |   دفعات چاپ: 829 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4317