فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

پیامبر خدا صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله :
قَیِّدُوا العِلمَ بالکِتابِ
علم را ، با نوشتن در بند بکشید .

کنز العمّال : ۲۹۳۳۲

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی عمران ::

تودیع ومعارفه رئیس دانشکده عمران

دانشکده مهندسی عمران- زهرا حجتیان: مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی عمران، دوشنبه 13 آبان ماه با حضور رئیس دانشگاه، معاون پژوهشی و فناوری و مشاور رئیس و مدیر کل دفتر ریاست و نیز اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده عمران در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این مراسم از خدمات دکتر رضا عباس‌نیا در طول تصدی مسئولیت ریاست دانشکده مهندسی عمران، تقدیر و از دکتر غلامرضا قدرتی امیری به دلیل پذیرش این مسئولیت تشکر و قدردانی شد.

در مراسم تودیع و معارفه چند تن از اعضای هیات علمی دانشکده ضمن ارائه نقطه نظرات خود و تشکر از دکتر عباس‌نیا، تعامل و توجه بیشتر مسئولان دانشگاه در کلیه زمینه‌ها با دانشکده را خواستار شدند.

این مراسم با صرف ناهار همراه بود و با اهدای لوح تقدیر و هدایا به دکتر عباس‌نیا (رئیس سابق دانشکده مهندسی عمران) پایان یافت.

AWT IMAGE       AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 4127 بار   |   دفعات چاپ: 738 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4312