فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: اطلاعیه شماره 8 پردیس شماره 2 دانشگاه/تمدید مهلت ثبت نام و تکمیل اطلاعات ::

اطلاعیه شماره 8 پردیس شماره 2 دانشگاه علم و صنعت ایران / تمدید مهلت ثبت نام و تکمیل اطلاعات

پردیس شماره 2 دانشگاه طی اطلاعیه ای از تمدید مهلت ثبت نام و تکمیل اطلاعات تا تاریخ 16/11/91 خبر داد.

این اطلاعیه می افزاید : امکان تکمیل اطلاعات برای متقاضیانی که قبلا ثبت نام نموده اند و نیز ثبت نام از متقاضیان جدید حداکثر تا تاریخ  16/11/91 فراهم می باشد.

بر این اساس کارت ورود به آزمون فقط برای افرادی صادر خواهد شد که کلیه مراحل تکمیل فرم ثبت نام و پرداخت الکترونیکی را انجام داده باشند. لذا از کلیه متقاضیان دعوت به عمل می آورد تا در فرصت باقیمانده نسبت به ثبت نام و تکمیل مراحل اقدام نمایند.

ضمنا داوطلبان می توانند جهت دریافت کارت آزمون در تاریخ 24/11/91 از طریق  سایت  گلستان اقدام نمائید.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت پردیس شماره 2 دانشگاه مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 5162 بار   |   دفعات چاپ: 1063 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657