فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهید احمدی روشن در دانشگاه علم و صنعت ::

"ارزش وجودی این شهدا از دو بعد قابل توجه است، جنبه اول؛ فعالیتهای علمی و تحقیقی و تسلط آنان به کارهای مهم و حساس است که نشان از استعداد برتر و نخبگی آنان دارد و جنبه دوم؛ ابعاد الهی و معنوی این جوانان است که همین عامل زمینه را برای شهادت آنان آماده می کند."

مقام معظم رهبری در جمع خانواده شهید احمدی روشن

مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهید احمدی روشن در دانشگاه علم و صنعت

مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهید احمدی روشن، فردا یکشنبه 30 بهمن ماه 1390 در مسجدالشهدای دانشگاه علم و صنعت بعد از اقامه نماز ظهر و عصر برگزار می گردد.

این مراسم با حضور خانواده معظم شهید احمدی روشن، حجت الاسلام والمسلمین محمدیان (رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها) ، دکتر حداد عادل (رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی) ، هیأت رئیسه دانشگاه و دانشگاهیان علم و صنعت ایران و امت شهید پرور برگزار می گردد.

بدینوسیله از علاقمندان،جهت شرکت در این مراسم پرفیض و ادای دین به این دانشمند شهید، که جان خود را در جبهه جهاد علمی کشور نثار نمود، دعوت بعمل می آید.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران

دفعات مشاهده: 5535 بار   |   دفعات چاپ: 1010 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657