اولین همایش کنسرسیوم همکاری توسعه فضاهای گردشگری

| تاریخ ارسال: 1393/10/21 |

اولین همایش اعضاء کنسرسیوم همکاری توسعه فضاهای گردشگری در آمفی تئاتر دانشکده معماری با حضور 80 نفر از اعضاء مهمانان ویژه کنسرسیوم با هدف ارائه گزارش عملکرد و نتایج اقدامات سه ماهه کنسرسیوم در تاریخ 17 دیماه 93 برگزار گردید.این کنسرسیوم شامل بیش از 40 شرکت داخلی است و هدف آن شناسایی طرحهای گردشگری و برقراری ارتباط نزدیک مابین منابع بخش های مختلف فعال (سرمایه گذاری، ارائه خدمات مشاوره فنی و مدیریتی و اجرایی و بهره برداری،بیمه خدمات بیمه ای ، حقوقی ، مطالعاتی ) جهت ارائه بسته های همکاری به سازمانهای مربوط می باشد.

بر اساس تفاهم نامه مابین دانشکده و مدیریت کنسرسیوم دانشکده معماری دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان یک مرکز پژوهشی علمی در جایگاه یکی از اعضاء کمیته راهبردی کنسرسیوم و در کنار مدیریت آن قرار خواهد گرفت و پشتیبانی های علمی و پژوهشی مورد نیاز کنسرسیوم را ارائه خواهد نمود.

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به سایت www.dtfcorp.com مراجعه فرمائید. آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 3487 بار   |   دفعات چاپ: 774 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

خبرهای اخیر