معرفی ::
الگوی تضمین متقابل
پسادکتری صنعتی
ورود به صفحه پسادکتری صنعتی و فرصت مطالعاتی دانشگاهی

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: سمینار آموزشی تشریح قانون تامین اجتماعی از لحاظ کاربردی و اجرایی ::
 | تاریخ ارسال: 1393/10/10 |

موسسه بین المللی فن آوری افق در نظر دارد سمینار "تشریح قانون تامین اجتماعی از لحاظ کاربردی و اجرایی"  را همراه با آخرین تغییرات، چالش ها و رویکردهای آینده با سخنرانی استاد حمیدرضا کاشانچی مدرس و مؤلف دارای 23 سال تجربه در سازمان تامین اجتماعی برای آخرین بار در سال جاری برگزار نماید. زمان برگزاری سمینار 18 دی ماه 1393 - تهران- ساعت 9 صبح الی 15 می باشد.

محورهای ممتاز سمینار:

- وجوه افترا بین قانون تامین اجتماعی و سایر بیمه ها

- مشمولین قانون (دولتی، غیر دولتی، خصوصی، خیریه و ... )

- تکلیف کارفرما در قبال افرادی که از مشمول خارج هستند (نحوه اشتغال و ... )

- نحوه بکارگیری افراد بازنشسته بر اساس قانون تامین اجتماعی در کارگاه

- مسائل و مشکلات کارفرمایان و مسوولیت کارفرما در قبال حوادث ناشی از کار

- تعریف واژه ها و کاربرد آنها در اجرای قانون

- قانون جرایم (موارد مشمول و نرخ و میزان آن)

- تشریح مواد خاص تامین اجتماعی

- نحوه ارسال سی دی یا فلاپی و پرداخت حق بیمه و تغییرات آن

- قوانین مربوط به معافیت های بیمه ای و تشریح آنها

- مقایسه و تفاوت های قانونی و اجرایی بازنشستگان سایر صندوق ها و تامین اجتماعی در بخش خصوصی و نحوه اجرای ضوابط قانون درباره آ«ها

- سایر قوانین اجرایی مرتبط با قانون تامین اجتماعی (قانون بیمه بیکاری، قانون نقل و انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی، قانون بیمه صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اختیاری و بیمه زنان خانه دار)

مدارک مورد نیاز : ارسال نامه یا دریافت و تکمیل فرم ثبت نام و واریز هزینه شرکت در سمینار به ازای هر نفر مبلغ 2،380،000 ریال به حساب جام 84/16263544 بانک ملت شماره شبا IR750120000000001626354484 بنام موسسه بین المللی توسعه فن آوری افق.

جهت سهولت در پرداخت آنی به شماره کارت 6104337081841270 بانک ملت بنام ندا توکلی راد.

گواهینامه : در پایان سمینار به شرکت کنندگان گواهینامه آموزشی حضور در دوره با امضاء سخنران اهداء می گردد.

ارسال تصویر فیش واریزی همراه با معرفی نامه قبل از برگزاری سمینار الزامی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت http://www.tfo.ir و یا با تلفن های 66122868  -  66122848 تماس حاصل فرمایید.

دفعات مشاهده: 2806 بار   |   دفعات چاپ: 675 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4657