درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
آرشیو اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
ارتباط با ما::
اساسنامه کانون همیاران
مدیریت های حوزه دانشجویی

امور دانشجویان

امور خوابگاه ها

اداره رفاه و خدمات دانشجویی

اداره بهداشت و درمان
کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه

نظرسنجی مرکز مشاوره

کتاب مهارتهای زندگی

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش اردوی معارفه ورودی جدید ::
 | تاریخ ارسال: 1393/7/19 |

مرکز مشاوره از تاریخ 25/6/93 لغایت 27/6/93 در اردوی معارفه دانشجویان ورودی جدید غرفه داشت.

- با کوشش کارشناسان مرکز مشاوره کتابچه ای ویژه دانشجویان ورودی جدید تهیه و در جشن اختتامیه اردوگاه توزیع گردید. در این کتابچه مطالبی کاربردی جهت دانشجویان ورودی جدید نظیر اهداف و وظایف مراکز مشاوره، فعالیتهای مرکز مشاوره دانشگاه، مدیریت استرس، مدیریت زمان و برنامه ریزی ، مهارتهای ارتباط اجتماعی و قوانین و مقررات تحصیلی گنجانده شده بود.

- غرفه هائی از طرف مرکز مشاوره با هدف آشنائی دانشجویان با مرکز مشاوره در اردوگاه در دو قسمت خواهران و برادران برپا گشته بود. در این غرفه ها ضمن معرفی فعالیت های مرکز از علاقمندان تست سنجش میزان اضطراب هم گرفته می­شد.

- کارگاه آموزشی سازگاری با زندگی دانشجوئی و چالش های پیش رو توسط خانم نیلوفری از کارشناسان مرکز مشاوره، با حضور 40 نفر جهت خواهران برگزار گردید.

- از طرف مرکز مشاوره مسابقاتی با عنوان: مسابقه عکاسی از رویدادها و دیدنیهای جالب اردوگاه و نیز مسابقه ارسال پیامک با عنوان " هدف تحصیل در دانشگاه " برگزار گردید که اسامی برندگان متعاقباً اعلام می­گردد.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652