درباره دانشکده::
آموزش::
پژوهش::
دانشجویی::
کانون دانش‌آموختگان و اساتید::

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی عمران ؟

تلفن دفتر: ۷۷۲۴۰۵۶۵ - ۷۷۲۴۰۳۹۹
دورنگار: ۷۷۲۴۰۳۹۸
تلفن مرکزی دانشگاه: ۹-۷۷۴۵۱۵۰۰
آموزش کارشناسی:
۷۳۲۲۸۱۰۳ و ۷۳۲۲۸۱۹۵
آموزش تحصیلات تکمیلی:
۷۳۲۲۷۱۱۶ و ۷۳۲۲۷۱۸۸ و ۷۳۲۲۷۱۸۹ و
۷۳۲۲۷۱۹۰ و ۷۳۲۲۷۱۱۲​​​​​​​
کد پستی دانشگاه: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶
صندوق پستی دانشگاه:
پست الکترونیکی:
mailcivileng.iust.ac.ir

تور مجازی دانشگاه

تور مجازی دانشگاه علم و صنعت ایران

خوراک RSS

نشانی عناوین مطالب وبگاه

درباره RSS

دفتر امور انتقال فناوری و ...
مرکز کارآفرینی دانشگاه
کانال رسمی دانشکده عمران
نقشه دانشکده مهندسی عمران
:: ثبت اختراع توسط استاد و دانشجویان دانشکده مهندسی عمران ::
 | تاریخ ارسال: 1393/6/31 |

جناب آقایان دکتر مصطفی خانزادی، مهندس محمدرضا نبی زاده شهربابک و مهندس سیدرضا باقری موفق به ثبت اختراع دستگاه نفوذ 5 گوی به داخل نمونه بتن خودتراکم به شماره 83498 در اداره مالکیت صنعتی شدند. دستگاه نفوذ 5 گوی آهنی در نمونه‌های تازه بتن خودتراکم، دستگاهی است که امکان اندازه گیری مقاومت بتن تازه در برابر جدا شدگی را اندازه می‌گیرد. بتن خود تراکم به دلیل پخش شدن تحت بارثقلی خود، نیاز به چسبندگی مطلوب بین سنگ دانه ها و ملات تازه دارند که از جداشدگی آن جلوگیری نماید. در این دستگاه، مکانیزمی جهت تعیین مقاومت نمونه تازه بتن در برابر نفوذ گوی‌ها به داخل نمونه طراحی شده است. از مزایای این دستگاه می‌توان به کارآمد بودن در کارگاه‌های ساختمانی اشاره کرد. دقت زیادتر در اندازه گیری معیار مقاومت در برابر جداشدگی از ویژگی برجسته این دستگاه نسبت به دستگاه‌های دیگر است.

دفعات مشاهده: 7298 بار   |   دفعات چاپ: 798 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 2 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4652