برگزاری مراسم تقدیر و معارفه مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی
چهارم تیرماه 1393 با حضور ریاست دانشگاه و مدیرکل دفتر ریاست، مراسم قدردانی و معارفه مدیر قدیم و جدید دفتر همکاریهای علمی و بین المللی در محل این دفتر برگزار شد.
در این مراسم از خدمات دکتر هادی خرمیشاد (مدیر سابق دفتر همکاریهای علمی و بین-المللی) با اهدای لوح و هدایا تجلیل شد و دکتر هادیشهریار شاهحسینی به عنوان مدیر جدید این دفتر معرفی گردید.
در مراسم یاد شده، دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، با اشاره به اهمیت روابط بینالمللی دانشگاه گفت: اکنون دیگر مثل گذشته نیست که فعالیت بینالمللی دانشگاهها فقط بخش اداری را شامل شود و بحث بینالمللی شدن به عنوان یکی از عوامل رشد دانشگاهها مطرح است؛ بنابراین لازم است فعالیت این دفتر نیز در مسیرهایی که نیاز بیشتری وجود دارد، سوق داده شود. وی تصریح کرد: کار بزرگی در پیش داریم. دفتر همکاریهای علمی بینالمللی، در مدیریت دانشگاه جایگاه خاصی دارد و بینالمللی کردن فضای دانشگاه، در ارتقای رتبه دانشگاه در سطح ملی و بینالمللی نقش دارد. انتظار داریم دفتر همکاریهای علمی بینالمللی، خودش را در فضای خارج از کشور قرار دهد و فضاهای مطلوب ارتباطی را شناسایی، جمعبندی و اطلاعرسانی کند که به هر طریق لازم، همکاریهای جدی دانشگاه با دیگر دانشگاهها و پژوهشکدهها را در سطح بینالمللی شروع کنیم. وی تاکید کرد: قدم اول، ارتباط است و ارتباط نیز مقدمه همکاری است.
رییس دانشگاه، از مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی خواست با کمک دانشجویان علاقهمند و توانمند، امکانات دیگر دانشگاههای جهان را از منظر برقراری ارتباط با آنها، رصد کنند و زمینههای همکاری و ارتباط را در قالب جذب دانشجوی بینالمللی، فرصت مطالعاتی، بورس و انجام پروژههای پژوهشی مشترک، به طور مرتب به مدیریت دانشگاه اعلام نمایند تا بتوان با برنامهریزی منسجم و دقیق، به این مهم دست یافت و تحولی در این حوزه ایجاد کرد.
رییس دانشگاه از خدمات دکتر خرمیشاد برای زحمات و خدماتشان در طول دوره مدیریت وی در دفتر همکاریهای علمی بینالمللی تشکر و تقدیر کرد و همچنین از دکتر شاهحسینی به خاطر قبول مسئولیت کمک به دانشگاه، قدردانی نمود. وی در خاتمه تاکید کرد: اگر اهمیت موضوع بینالمللی بودن دانشگاه، برای خود ما روشن باشد، طبیعی است که دوستان این دفتر نیز با جدیت بیشتری پیگیر کار خواهند بود و اگر این دفتر، شان و جایگاه خود را پیدا کند، میتواند بازوی قوی برای مدیریت دانشگاه باشد.
در ادامه، دکتر خرمیشاد ضمن تبریک به مدیر جدید دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی و نیز تقدیر از تلاشهای همکاران این مجموعه، گزارش کوتاهی از روند فعالیتهای این دفتر در مدت دو سال و اندی مدیریت خود ارایه کرد. دکتر خرمیشاد تصریح کرد بحث روابط بین الملل، بحث مهم و کلیدی است که در هر دانشگاهی، اولویت خاصی دارد. در دانشگاه علم و صنعت نیز به این بحث، در سند چشم انداز دانشگاه اشاره شده ولی به نظرم بحثی است که در دانشگاه، مظلوم واقع شده است. وی افزود: اعضای هیات علمی که ارکان اصلی فعالیتهای بینالمللی دانشگاه هستند، توقعاتی دارند که شاید به حق هم هست ولی امکانات و اختیارات این دفتر، توان پاسخگویی به آن را ندارد. وی با اشاره به رویه خوب دانشگاه در ده سال گذشته در زمینه ارزیابی فعالیت پژوهشی اساتید بر اساس شاخصهای مشخص؛ پیشنهاد کرد گرنت ویژه بینالمللی با توجه به بضاعت اقتصادی دانشگاه، تعریف و اجرایی شود تا اساتید به انجام فعالیتهای بینالمللی ترغیب شوند.
دکتر شاهحسینی(مدیر دفتر همکاریهای علمی بینالمللی) نیز در سخنانی با اشاره به تشکیل شورای سیاستگذاری بینالملل در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز تاکید بر دیپلماسی علمی، فضا را برای تحولات و حرکت متفاوت در مسیر همکاریهای بینالمللی دانشگاهها، مثبت توصیف کرد. وی تصریح کرد: در عین هماهنگی با وزارت در جهت ارتقای ساختار تصمیمسازی در حوزه بینالملل در دانشگاه، شایسته است نوآوریهایی در این بخش داشته باشیم که همین نوآوریها میتواند ما را شاخص کند. مدیر دفتر همکاریهای علمی بینالمللی افزود: تفاوت دانشگاه علم و صنعت ایران از گذشته، تربیت مهندسان کارآمد حاضر در محیط-های کاری فنی بوده است و به نظر میرسد باید از این ظرفیت در حوزه بینالملل نیز استفاده کرده و با نهادهای تخصصی بینالمللی در حوزههای فنی و مثل استانداردسازیهای بینالمللی همکاری کنیم. وی تاکید کرد: گرچه محدودیتهای زیادی داریم ولی ظرفیتهای زیادی وجود دارد و تلاش میکنیم آنچه شایسته است و مدیریت دانشگاه انتظار دارند، انجام دهیم.
دفعات مشاهده: ۷۴۹۳ بار |
دفعات چاپ: ۱۹۴۴ بار |
دفعات ارسال به دیگران: ۳۵ بار |
۰ نظر