دو دانشجوی دانشگاه علم و صنعت ایران، نمونه کشوری شناخته شدند

دو دانشجوی دانشگاه علم و صنعت ایران، نمونه کشوری شناخته شدند

امیر افکار

سید بابک ابراهیمی

دو دانشجوی دکتری دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان دانشجویان نمونه کشوری در سال 1392 انتخاب شدند.
 سید بابک ابراهیمی، دانشجوی دوره دکتری مهندسی صنایع و امیر افکار، دانشجوی دوره دکتری مهندسی خودروی دانشگاه علم و صنعت ایران از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان دانشجوی نمونه کشور در سال 1392 برگزیده شدند.
از این دانشجویان قرار است در مراسمی که با حضور معاون اول رییس جمهور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، عصر روز شنبه، دهم خردادماه 1393 برگزار می شود، تجلیل شود.
 روابط عمومی دانشگاه، کسب این افتخارات را به این دو دانشجوی پژوهشگر و توانمند و دانشگاهیان علم و صنعت ایران تبریک گفته، توفیقات روز افزون علمی و پژوهشی برای آنان آرزو دارد.

دفعات مشاهده: 6301 بار   |   دفعات چاپ: 1351 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 30 بار   |   0 نظر

تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.