معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

:: سومین حلسه فرهنگی اساتید در سال 1393 ::
 | تاریخ ارسال: 1393/2/24 |

جلسه فرهنگی ویژه اساتید دانشگاه، بیست و دوم اردیبهشت ماه 1393 با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین پورسیدآقایی با موضوع«فضایل و ولایت امیر المومنین علی(ع)» برگزار شد.
 در این جلسه که در مجتمع فرهنگی حضرت امام خمینی(ره) برگزار شد، حجت الاسلام پورسیدآقایی میلاد مسعود مولای متقیان ،حضرت علی (ع)،را به اساتید دانشگاه تبریک گفت و به معرفی فضایل آن امام پرداخت.
گفتنی است،حجت الاسلام و المسلمین پور سید آقایی، دارای درجه تحصیلی اجتهاد و مدرس درس خارج می باشد.
وی مولف 18 جلد کتاب و بیش از 30 مقاله است و سردبیر نشریات مهدویت نیزمی باشد.

دفعات مشاهده: 2621 بار   |   دفعات چاپ: 701 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 16 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد