معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

:: دومین حلسه فرهنگی اساتید در سال 1393 ::
 | تاریخ ارسال: 1393/2/6 |
راهکارهای اداره بهتر دانشگاه در جلسه فرهنگی دانشگاه
دومین جلسه فرهنگی اعضای هیات علمی دانشگاه در سال 1393، با حضور اعضای هیات رییسه و جمع کثیری از اعضای هیات علمی، به بحث و بررسی با موضوع راهکارهای اداره بهتر دانشگاه اختصاص یافت.
در این جلسه، اساتید دانشگاه علاوه بر طرح دیدگاههای خود در زمینه استفاده از نظرات جمعی در نحوه اداره دانشگاه و مشخص نمودن موضوعات مورد بحث در هر جلسه، به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خویش در موضوعات گوناگون مرتبط با دانشگاه پرداختند.
لازم به ذکر می باشد در جلسه مذکور بیش از ده تن از اساتید در قالب 3 دقیقه زمان تعیین شده دیدگاههای خود را مطرح نمودند.
دفعات مشاهده: 2269 بار   |   دفعات چاپ: 628 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 6 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد