تاسیس پژوهشکده فناوری ومهندسی عصبی دانشگاه علم وصنعت ایران

 | تاریخ ارسال: 1392/3/28 | 

 AWT IMAGE

 تاسیس پژوهشکده فناوری و مهندسی عصبی دانشگاه علم و صنعت ایران

 

  پژوهشکده فناوری و مهندسی عصبی دانشگاه علم و صنعت ایران با موافقت اصولی شورای گسترش آموزش عالی رسما تآسیس گردید . این پژوهشکده در سه گروه زیر فعالیت های رسمی خود را آغاز خواهد نمود:

  1. گروه پژوهشی کنترل سامانه های عصبی- عضلانی

  2. گروه پژوهشی مهندسی عصبی

  3. گروه پژوهشی کنترل مغز و سامانه های واسط مغز- رایانه

  معرفی رشته مهندسی عصبی در مقطع کارشناسی ارشد

 مهندسی عصبی از حوزه ­های گسترش یافته در قرن 21 در زمینه علوم شناختی و مهندسی پزشکی است. از اهداف مهندسی عصبی ،تحقیقات بنیادین در زمینه سیستمهای عصبی و عصبی-عضلانی، گسترش روش ­ های تشخیص، درمان و توانبخشی با استفاده از روش­های مهندسی است. مدلسازی ریاضی نرون، مدلسازی شبکه­های عصبی بینائی، شنوائی، حرکتی، حافظه، و غیره، مدلسازی فرآیند شناخت در انسان، علوم اعصاب محاسباتی، زیست شناسی محاسباتی، مدلسازی سیستم­های عصبی-عضلانی، مدلسازی حرکت در انسان، الکترونیک مولکولی، کامپیوترهای بیولوژیک، پروتزهای عصبی، سیستم­های واسط مغز-کامپیوتر، تشخیص حالت­های ذهنی و مغزی توسط کامپیوتر، کنترل مغز، همه از موضوعات مهندسی عصبی است.

لازم به ذکر است که تخصص های الکترونیک، مخابرات،کنترل، کامیپوتر، علوم اعصاب، فیزیولوژی و مهندسی پزشکی نقش اساسی را در این رشته ایفاء می­نمایند که منشأ ایجاد یک فناوری جدید ، تحت عنوان فناوری عصبی شده است. هدف این فناوری، طراحی و ساخت ابزار میکروالکترونیکی است که با ارتباط مستقیم با سیستم عصبی مرکزی و یا اعصاب محیطی، کنترل خارجــی ارگان های بدن را به عهده می­گیرد به طوری که این سیستم­ها ارگان­های بدن را به همان نحوی کنترل می­کنند که سیستم عصبی مرکزی انسان در حالت طبیعی کنترل می­کند.

  این موفقیت ارزشمند در فراهم آمدن انجام فعالیت های پژوهشی در زمینه علوم مرتبط با مهندسی پزشکی را به جامعه دانشگاهی به ویژه اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت تبریک عرض می نماییم.

برای  مشاهده فایل خلاصه  معرفی رشته مهندسی عصبی اینجا را کلیک کتید.


دفعات مشاهده: 5464 بار   |   دفعات چاپ: 1446 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 103 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.