[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشکده::
معرفی افراد::
امور آموزشی::
امور پژوهشی::
فضاهای تحقیقاتی::
اخبار و رویدادها::
آیین نامه ها و فرم ها::
تسهیلات پایگاه::
::
اطلاعات تماس

AWT IMAGE

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مکانیک

کدپستی: 13114-16846

صندوق پستی: 163-16765

تلفن:9-77491228

فاکس:77240488

کانال تلگرام تحصیلات تکمیلی  دانشکده

..
سیستم جامع گلستان

AWT IMAGE

..
..
برنامه کلاس
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
سایت دانشکده مکانیک را چگونه ارزیابی می کنید:
عالی
خوب
متوسط
   
..
قطب علمی

AWT IMAGE

قطب علمی مکانیک جامدات تجربی و دینامیک

..
کادمان

AWT IMAGE

کانون دانش آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران

..
:: 14/11/91 دفاعیه دکترا ::
AWT IMAGEآقای صادق صادق زاده دانشجوی دکترای آقای دکتر حبیب نژاد روز سه شنبه 24/11/91 از رساله دکترای خود تحت عنوان مدلسازی دینامیکی چند مقیاسی نانو ربات ها و اختلالات مکانیکی آنها بر پایه روش المان محدود دفاع خواهند کرد. این جلسه ساعت 15 روز سه شنبه در آمفی تاتر دانشکده مکانیک برگزار می گردد.

 چکیده:

  هدایت، موقعیت‌دهی و دست‌کاری در مقیاس‌های نانو از پرکاربردترین تکنولوژی‌های روز است که در ساخت بلوک‌ها، سازه‌ها و مکانیزم‌ها در این ابعاد نقشی اساسی دارند. هزینه بالای این عملیات‌ها، استفاده از شبیه‌سازی را به منظور اجتناب از آزمایشات گران، ضروری می‌سازد. در این رساله، میزان قابلیت اعتماد روش‌های معمول مورد مطالعه قرار گرفته و نشان داده شده که روش‌های بر پایه مکانیک محیط پیوسته، علیرغم اینکه از نظر هزینه محاسباتی بهینه‌اند، اما قادر به پیش‌بینی صحیح دینامیک در مقیاس کوچک نیستند. از طرف دیگر، روش‌های بر پایه دینامیک مولکولی هزینه محاسباتی زیادی دارند و استفاده از آن‌ها برای فرآیندی که در مرتبه بزرگ‌تر از چندصد آنگستروم باشد و یا بیش از چند نانوثانیه طول بکشد، حتی با ابرکامپیوترها هم مشکل است. سپس، به عنوان راه حلی بسیار مفید، روش‌های چندمقیاسی پیشنهاد شده‌اند. با توجه به دینامیک نانوربات‌ها، روش چندمقیاسی رابط ثابت شده ( FIMM ) در این رساله ارائه شده و با اعمال بر سیستم‌های تک‌جسمه و چندجسمه صحه‌گذاری شده است. این روش، یک ارتباط مستقیم بین زیر مدل بزرگ‌مقیاس و زیر مدل کوچک‌مقیاس برقرار نموده و مشکل بعدهای طولی و زمانی را تا حدود چند میکرومتر و چند میکروثانیه امکان‌پذیرمی‌سازد. از آنجا که نتیجه انجام عملیات نانومتری با نانوربات‌هاشدیداً در وجود اثرات غیرخطی از جمله لغزش، هیسترزیس و یا رانش حرارتی تهدید می‌شود، مدل این اثرات هم ارائه شده و مدل بزرگ‌مقیاس نیز برای اعمال این اثرات منطبق‌سازی شده است. در پایان، چند عملیات نانومتری از جمله تصویربرداری و دست‌کاری نانوذرات فلزی با در نظر گرفتن اثراتی که غیرخطی‌های بزرگ‌مقیاس مدل شده‌اند.

  به طور کلی، روش ارائه شده به عنوان یک سیستم مجازی بلادرنگ و به منظور تخمین برخی پارامترها برای استفاده در یک مجموعه واقعی قابل استفاده است. همین امر، مهم‌ترین نوآوری رساله حاضر به حساب می‌آید. از آنجا که با استفاده از روش چندمقیاسی می‌توان با سرعت بسیار بیشتری یک شبیه سازی دقیق‌تری را انجام داد، کار حاضر تلاشی برای ارائه مدلی که بتواند به صورت بلادرنگ و واقعی یک سیستم چندمقیاسی را مورد مطالعه قرار دهد به حساب می‌آید.

 

  واژه‌های کلیدی: روش چندمقیاسی، نانوربات‌ها، پیزومحرک‌ها، مکانیک محیط پیوسته، دینامیک مولکولی درشت شده، اثرات غیرخطی

 

دفعات مشاهده: 3231 بار   |   دفعات چاپ: 757 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 47 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
School of Mechanical Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4665