معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: برگزاری بیست و نهمین نشست فرهنگی اساتید ::
 | تاریخ ارسال: 1391/8/28 |

با حضور دکتر قدیری ابیانه، بیست و نهمین نشست فرهنگی اساتید با موضوع «نفت» برگزار شد

در ادامه سلسله نشست­های فرهنگی اساتید که هر هفته توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی و دفتر نهاد مقام معظم رهبردی در دانشگاه برگزار می­گردد، بیست و نهمین نشست با موضوع "نفت" در روز دوشنبه 22 آبان، با سخنرانی دکتر قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در کشورهای مکزیک و استرالیا و نیز کارشناس عالی امور استراتژیک وزارت امور خارجه در محل مجتمع حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد.

ایشان در باب موضوعات مرتبط با صنعت نفت همچون تولید و فروش آن و نیز اهمیت موضوع یارانه­ها به ایراد سخنرانی پرداختند و در پایان نیز به سوالات اساتید حاضر در نشست پاسخ دادند.

دفعات مشاهده: 2148 بار   |   دفعات چاپ: 638 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 41 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد