مدیریت دانشکده::

کارآموزی
مطالب علمی
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد
برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

امروز: جمعه مورخ 22 تیر 1403

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رباعی‌ای در مرثیهٔ حسین
:: امکان رزرو غذا در تابستان
:: ثبت نام کلاسهای تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه علم و صنعت ایران ۱۴۰۳
:: اخبار
:: مراسم گرامیداشت مقام شهید و تجدید میثاق با شهدای والامقام در دانشگاه برگزار گردید/ ۲۲اسفند ۱۴۰۲
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: تغییر شیوه برگزاری آزمون جامع دکتری ::

تغییر شیوه برگزاری آزمون جامع دکتری

به اطلاع می رساند، شیوه برگزاری امتحان جامع در دانشکده صنایع تغییر نموده است که این تغییر از امتحان بعدی آذر ماه 1391 اعمال خواهد شد. تغییرات به شرح زیر می باشند:

1) طراحی و تصحیح سئوالات دروس امتحانی (3 درس) توسط هیئتی از اساتید انجام خواهد شد که هم از درون دانشکده و هم بیرون از دانشگاه انتخاب خواهند شد.لذا برخلاف گذشته، طراحی و تصحیح سئوالات هر درس امتحان جامع، الزاماً فقط توسط استاد مدرس آن درس در دانشکده ، انجام نخواهد گردید.

2) مرجعی برای دروس اعلان نخواهد شد و دانشجوی دکترا موظف است تمام منابع در دسترس درس را مطالعه نماید.

3) حداکثر پس از 10 روز از برگزاری امتحان کتبی، امتحان شفاهی با حضور هیئت اساتید برگزار خواهد شد. هدف از امتحان شفاهی، ارزیابی توان دانشجو در ورود به دوره پژوهشی می باشد.

بدیهی است در صورتی که نتایج امتحانات کتبی و شفاهی دانشجو نشانگر آمادگی وی جهت شروع دوره پژوهشی نباشد، دانشجو موظف است در دور بعدی امتحان جامع که در اردیبهشت ماه سال 1392 برگزار خواهد شد، شرکت نماید.

دفعات مشاهده: 8065 بار   |   دفعات چاپ: 818 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 102 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می‌باشد. نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می‌باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4657