معرفی معاونت::
با ما در ارتباط باشید
استعلام مدرک تحصیلی

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: ثبت نام کلاسهای تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه علم و صنعت ایران ۱۴۰۳
:: اخبار
:: مراسم گرامیداشت مقام شهید و تجدید میثاق با شهدای والامقام در دانشگاه برگزار گردید/ ۲۲اسفند ۱۴۰۲
:: جلسه تکریم و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی / ۱۹اسفند ۱۴۰۲
منشور اخلاقی دانشجویان

:: زمان ثبت نام درخواست میهمانی و انتقال ::

اطلاعیه در خصوص زمان ثبت نام درخواست میهمانی و انتقال

به اطلاع کلیه دانشجویان دوره های کارشناسی متقاضی میهمانی و انتقال می رساند از تاریخ 1/2/91 لغایت 31/2/91 سامانه خدمات آموزشی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری فعال می باشد و متقاضیان با مطالعه دقیق آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه می توانند نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمایند، دانشگاه تنها درخواست هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت شده باشد. لذا از کلیه متقاضیان میهمان اعم از میهمان مبناء یا دانشجویان میهمان فعلی که مایلند در ترم آتی درخواست میهمانی آنان بررسی شود لازم است از طریق این سامانه اقدام نمایند.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه

دفعات مشاهده: 7168 بار   |   دفعات چاپ: 1112 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 67 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4652