گزارش 40 روز عملکرد ماهواره نوید علم و صنعت

  AWT IMAGE

 

  گزارش 40 روز عملکرد ماهواره نوید علم و صنعت

 

  ماهواره نوید علم و صنعت که در 14 بهمن 1390 ساعت 3:30 بامداد به فضا پرتاب شد ، چهلمین روز فعالیت فضایی خود را با موفقیت سپری نموده است.

  به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران؛ دکتر حسین بلندی مدیر مرکز تحقیقات فضایی این دانشگاه در آستانه 41 مین روز پرتاب ماهواره نوید علم و صنعت اظهار داشت:

  ماهواره نوید علم و صنعت که در 14 بهمن 1390 ساعت 3:30 بامداد به فضا پرتاب شد، چهلمین روز فعالیت فضایی خود را با موفقیت سپری نموده است. این ماهواره که صد در صد بومی و توسط اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران طراحی، ساخته و مورد بهره برداری قرار گرفته است، دارای ماموریت پخش پیام عمومی " یا مهدی (عج) "، ارسال داده های عملکردی کلیه قطعات ماهواره به همراه دمای 26 نقطه از بدنه ماهواره و عکسبرداری از سطح زمین با قدرت تفکیک مکان مناسب بوده است. تصاویر دریافتی ماهواره نوید علم و صنعت، دارای کاربردهای عملیاتی در حوزه­های جو و علوم هواشناسی، منابع و بلایای طبیعی می­باشد.

  مشخصات ردها

  تعداد کل دورهای ماهواره به دور زمین در روز

 16

  تعداد کل دورهای ماهواره به دور زمین تاکنون

 640

  تعداد کل رو یت‏ها از زمان پرتاب تاکنون

 175

 

  تله‌متری

 

 تعدادکل تله متری های انجام شده

 64

 تعداد فریم های تله متری دریافتی از مجموع ایستگاه های زمینی

 6419

 حجم داده هر فریم

 108 بایت

 حجم داده تله متری دریافت شده

 700 کیلو بایت

 

  تصویربرداری

 

اولین تصویر

 19/11/90 ساعت 16:40

تعداد تصویر دریافتی

 41

تعدا کل فریم تصویر دریافتی

 143

کل حجم داده تصویر دریافتی

 9/13 گیگا بایت

تصویر برداری زمان واقعی

 28

تصویر برداری ذخیره و ارسال

 13

 

  بطور متوسط در هر شبانه روز یکبار تعیین وضعیت انجام و سپس دستورات کنترلی به منظور انجام عملیاتهای اجرایی کنترل وضعیت برای عکسبرداری از سطح زمین اجرا می شود. داده های میدان مغناطیسی زمین، حسگرهای خورشیدی و جریان عملگرهای مغناطیسی نشان دهنده عملکرد صحیح زیرسیستم کنترل وضعیت می باشد.

  وضعیت شارژ و دشارژ باتریهای ماهواره و عملیات تولید انرژی توسط پانل های خورشیدی، توان مصرفی و توزیع توان توسط سناریوی ماهواره تضمین کننده سلامت سیستم انرژی تاکنون بوده است و هیچ یک از قطعات ماهواره تاکنون مشکل انرژی نداشته اند.

  دمای متوسط ماهواره تاکنون حدود 20 درجه بوده است و بدنه بیرونی ماهواره تاکنون دمای 10- درجه تا 55 درجه را تجربه کرده است. قطعات داخل ماهواره نیز دمای 6- درجه تا 35 درجه را داشته اند که بیانگر عملکرد صحیح زیرسیتم کنترل حرارت در خلا و شرایط مداری ماهواره می باشد.

 

 


دفعات مشاهده: ۶۱۰۹ بار   |   دفعات چاپ: ۱۵۴۴ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۱۷۷ بار   |   ۰ نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.