درباره دانشکده::
آموزش::
پژوهش::
دانشجویی::
کانون دانش‌آموختگان و اساتید::

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی عمران ؟

تلفن دفتر: ۷۷۲۴۰۵۶۵ - ۷۷۲۴۰۳۹۹
دورنگار: ۷۷۲۴۰۳۹۸
تلفن مرکزی دانشگاه: ۹-۷۷۴۵۱۵۰۰
آموزش کارشناسی:
۷۳۲۲۸۱۰۳ و ۷۳۲۲۸۱۹۵
آموزش تحصیلات تکمیلی:
۷۳۲۲۷۱۱۶ و ۷۳۲۲۷۱۸۸ و ۷۳۲۲۷۱۸۹ و
۷۳۲۲۷۱۹۰ و ۷۳۲۲۷۱۱۲​​​​​​​
کد پستی دانشگاه: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶
صندوق پستی دانشگاه:
پست الکترونیکی:
mailcivileng.iust.ac.ir

تور مجازی دانشگاه

تور مجازی دانشگاه علم و صنعت ایران

خوراک RSS

نشانی عناوین مطالب وبگاه

درباره RSS

دفتر امور انتقال فناوری و ...
مرکز کارآفرینی دانشگاه
کانال رسمی دانشکده عمران
نقشه دانشکده مهندسی عمران
:: مدت مجاز تسویه حساب دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری پس از دفاعیه ::

با توجه به مصوبه هیأت رئیسه محترم دانشگاه لازم است قبل از صدور مجوز دفاع از پایان نامه دانشجو (مطابق فرم مربوطه) از وی تعهد گرفته شود تا ظرف مدت سه ماه با دانشگاه تسویه حساب نماید؛ در غیراینصورت مطابق ضوابط به ازاء هر ماه تأخیر مبلغ یک میلیون ریال جریمه تأخیر دریافت خواهد شد. برای تأخیر بیش از 6 ماه نیز تصمیم‏گیری در خصوص دانشجو توسط دانشگاه اتخاذ می‏شود.
از این تاریخ به بعد صدور مجوز دفاع برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی منوط به تکمیل و تأیید فرم ذیل می‏باشد.
درضمن لازم است دانشجو فرم تکمیل شده تعهد را به همراه فرم درخواست مجوز دفاع پروژه و یا رساله دکتری به کارشناس مربوطه تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارائه دهد./ تحصیلات تکمیلی دانشگاه – 19/10/90

دفعات مشاهده: 7826 بار   |   دفعات چاپ: 953 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 54 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4657