درباره امور پژوهش::

دور نگار 77240447

کد پستی 13114-16846

پست الکترونیک research@iust.ac.ir

:: دومین سمینار بین المللی بازاریابی اینترنتی ::

دومین سمینار بین المللی بازاریابی اینترنتی در ایران در تاریخ 13 و 14 بهمن ماه در سالن همایش های صدا و سیما برگزار می گردد. در کنفرانس بازاریابی الکترونیک ایران، موضوعاتی نظیر بازاریابی مستقیم در محیط وب، رسانه های اجتماعی و برندهایی که با بکارگیری این رسانه های اجتماعی در محیط وب به شهرت رسیدند، تجزیه و تحلیل وب، بررسی نمونه ها و شرکتهای موفق بین المللی، بومی سازی استراتژیهای بازاریابی اینترنتی، سئو و بهینه سازی محتوا و مدلهای درآمدزایی در محیط وب، در حوزه های تخصصی و به شکلی کاملا حرفه ای مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

کارگاههای آموزشی دومین کنفرانس بین المللی بازاریابی اینترنتی:

· کارگاه( Search Engine Marketing Workshop) SEM

· کارگاه ( Social Media Strategy Workshops )

· کارگاه آموزشی مدلهای درآمدزایی در وب ( Internet Business Model Workshops )

· رسانه های اجتماعی

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت www.ebconference.com مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 2553 بار   |   دفعات چاپ: 828 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 90 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657